Zvuk “Betona” u Amerikani… KKN održali veliki beogradski koncert u Domu omladine

0
128
KKN, Dom omladine Beograda/ Photo: AleX
Oglasi

Posle serije uspešnih klupskih svirki, u petak, 3. marta u punoj sali Amerikana Doma omladine održan je veliki beogradski koncert benda Kanda kodža i Nebojša.

Karijera grupe je u tesnoj vezi sa navedenim prostorom kom su se u različitim fazama svog rada uvek rado vraćali.

KKN, Dom omladine Beograda/ Photo: AleX

Fanovi su sa velikim nestrpljenjem čekali upravo ovakvu live promociju poslednjeg albuma “Beton“ (Mascom) koji važi za jedno od najboljih i najzapaženijih regionalnih rokenrol izdanja u protekloj godini.

KKN, Dom omladine Beograda/ Photo: AleX

Veče su otvorili beogradski pank pioniri, grupa Crna lista, koji su nedavno objavljenim debitantskim izdanjem bacilli potpuno novo svetlo na deo gotovo izbrisane istorije pank scene.

Na njihovom repertoaru su se našle pesme “Ja imam ideju“, “Ipak bojim se rata“, “Moja borba”, “Tebi dajem sve”… koje je ova četvorka odsvirala bez zadrške i u punoj snazi, što je publika dočekala oduševljenjem.

Loka, Crna lista, Dom omladine Beograda/ Photo: AleX

Posle nastupa, frontmen benda Crna listа, Slobodan Nešović Loka je izjavio:
– Ovo je za nas nova publika koja je veoma dobro reagovala na našu svirku. Mi smo prezadovoljni kako je protekao naš nastup.

KKN, Dom omladine Beograda/ Photo: AleX

Oliver Nektarijević, frontmen benda Kanda kodža i Nebojša, pred nastup u Domu omladine je izjavio:
– Ovim koncertom promovišemo naš poslednji album “Beton”. U pitanju je album kojim smo najzadovoljniji i drago nam je da ćemo ga predstaviti tolikom broju ljudi. Konekcija sa publikom nam je veoma važna jer ona određuje atmosferu koncerta. Mi smo na nastupima bliski sa ljudima. Svi delimo uglavnom iste stvari, delimo ono što volimo, i ono što ne volimo. Razumemo se sa publikom. DOB ima sjajan prostor i ovo će biti još jedan koncert za pamćenje.

Za mnoge je i bio. Energičan i angažovan, uvek u ljubavi sa publikom.

Posle koncerta bend se družio sa fanovima u holu Doma omladine Beograda i potpisivao aktuelni album “Beton”.

Inače, po mišljenju muzičke kritike album “Beton“ predstavlja jedan od najboljih u dosadašnjoj diskografiji sastava KKN.

Bend je dosegao još jedan kreativan vrhunac u autorskom i sviračkom smislu. Samouvereno i bez zadrške Kanda kodža i Nebojša preneo je svo koncertno iskustvo što novom izdanju daje živost i superiornu energičnost.

Kanda kodža i Nebojša

Crna lista

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime