“Don’t Be Fake”… poručuju novim video singlom Igor Simić i Ana Ćurčin

0
118
Ana Ćurčin/ Photo: Promo
Oglasi

Multimedijalni umetnik, reditelj i filozof Igor Simić predstavio je video singl pod nazivom “Don’t Be Fake” sa Anom Ćurčin u glavnoj ulozi.

Spot je premijeru imao na izložbi “Na vezi, bezveze” koja je od 26. januara do 5. marta postavljena u Kulturnom centru Beograda. Na snimanju spota Ana je pesmu otpevala a capela, a tek posle je dodata muzika.

“Don’t Be Fake” je zamišljen kao video rad u kojem se vesti pevaju i bavi se time šta je fejk u politici, a šta u ljubavnim odnosima. Ideja je da je sav “fejknes” u srodstvu sa otuđenjem.

Upravo zbog otuđenja je video snimljen obrnuto od uobičajene prakse:
– Ana je live pevala na snimanju, pa je matrica dodata posle. Dakle, nema lip synca – kazao je Igor Simić.

Ana Ćurčin, KCB NaVeziBezveze/ Photo: Nemanja Knežević

– Uvek je mali izazov, ali i jako zabavan proces kreirati muzičku i vokalnu interpretaciju na Igorove tekstove. Volim miks humora, kritičkog razmišljanja, vizuelnih referenci i emocije koja se desi u pesmama na kojima zajedno radimo, ali i kreativne slobode koju dajemo jedni drugima. Tako je i pesma “Don’t Be Fake” bila jedan divan proces i sada postoji i kao pesma, kao umetnički video rad, a dobiće “dom” i u novoj igri “The Cub” Demagog Studija – sumirala je rad na pesmi Ana Ćurčin.

Na realizaciji pesme i spota pored Igora Simića (reči i koncept) i Ane Ćurčin (kompozicija i vokal) učestovao je i Šejn Beri (aranžman i miks).

Pesma će biti dostupna na svim digitalnim platformama od 5. Marta, a do tada pogledajte spot…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime