“Glitch Records Showcase”… Manivi, Mapo Keys, Goran Gump i Weird Fishes 18. marta u Amerikani

0
64
Oglasi
Photo: Promo

U subotu, 18. marta u Domu omladine Beograda održaće se “Glitch Records Showcase” na kojem će nastupiti više izvođača sa Glitch Records etikete: Mapo Keys, Manivi, Goran Gump i Weird Fishes.

Manivi je do sada objavila 2 albuma, prvi jednostavnog naziva “Manivi” i drugi album “Mirror” koji je kombinacija soulful melodija, progresivnih harmonskih aranžmana i elektronske muzike.

Istovremeno je i veoma zapaženim singlovima “Niko neće znati” i “Nek izgore” najavila šta njena publika može da očekuje od novog materijala koji je u pripremi.

Filip Bulatović (umetničko: Mapo Keys) će uz svoj sastav koji čine vrhunski muzičari iz Beograda izvesti svoje autorske numere.

Pored dobro poznatog programa i pesama “Mirisi u Magli” i Ti i ja”, bend će izvesti i nekoliko numera koje će tek biti objavljene ove godine.

Goran Milojević (u narodu poznatiji kao Goran Gump) je naš poznati muzičar, a znano je i da oko sebe okuplja isto tako poznate, ali i odlične muzičare.

Barem će tako biti ovog puta, kada će u punom sastavu izvesti pesme sa svog aktuelnog debi albuma “Sad sam se probudio”.

Weird Fishes je prešao dug put od cover dua, do svog aktuelnog debi albuma “Šta ako”, sa kojeg su se izdvojile pesme “Voda zove” i “Hoda i sagoreva”.

Ovaj duo je u međuvremenu prerastao u četvoročlani bend, a za 18. mart i salu Amerikana Doma omladine Beograda tradicionalno spremaju sastav iznenađenja

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara su dostupne na prodajnim mestima Ticket Visiona i online.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime