Tribina “Heavy metal novinarstvo i magazini u Srbiji i Jugoslaviji, od početka do danas“ 17. marta u Fabrici

0
96
Metal Hammer, naslovna strana/ Photo: Promo
Oglasi

Tribina pod nazivom “Heavy metal novinarstvo i magazini u Srbiji i Jugoslaviji, od početka do danas“ održaće se u petak 17. marta 2023. u 19:00 Časova, u SKCNS Fabrika.

Gosti – učesnici tribine biće: Jadranka Janković – Nešić, Branimir Lokner i Konstantin Polzović, troje eminentnih rokenrol i heavy metal novinara i promotera u Srbiji, Evropi, svetu i regionu, pokretači nekada uticajnog magazina Hard Metal i urednici i novinari muzičkih časopisa i specijalizovanih heavy metal magazina Ćao, Rock, Metal Hammer, Explosive, Rock stars i mnogih drugih.

Jadranka Janković Nešić/ Photo: AleX

Domaćin i moderator tribine biće Obrad Škrbić, direktor SKCNS, jedan od nekadašnjih urednika Hard Metala, novinar i promoter rokenrol i metal muzike.

Predviđeno trajanje tribine je dva sata, a posle toga publika će imati priliku da uživa u trosatnom nastupu novosadskog benda British Steel, koji izvodi hard rock i heavy metal hitove legendarnih i poznatih izvođača kao što su Black Sabbath, Judas Priest, Saxon, Deep Purple, Led Zeppelin, Whitesnake, Rainbow, Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Motorhead, UFO, Thin Lizzy…

Ulaznice, po ceni od 500 dinara, moći će da se kupe na biletarnici Fabrike. Biletarnica i vrata Fabrike otvaraju se u 18:00 časova.

Tribina vizual/ Photo: Promo
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime