Maks Kavalera: Nema poente da se bavim Sepulturom

0
134
Maks Kavalera/Phptp: promo
Oglasi

Legendardni metal bend Sepultura se pre tačno 27 godina razišao sa jednim od osnivača Maksom Kavalerom.

Iako se dosta fanova već godinama nada da će doći do ponovnog ujedinjenja, u međuvremenu je Sepulturu napustio i Maksov rođeni brat i bubnjar Igor.

Maks je, da podsetimo, bend napustio krajem 1996. godine, a preostali članovi su uskoro otpustili i njegovu ženu Gloriju, koja im je bila menadžerka.

Ekstremna vremena zahtevaju ekstremnu muziku… Maks & Igor Kavalera imaju novi bend… još jedan

Igor je u Sepulturi ostao do 2006. godine, kada su on i brat zakopali ratne sekire i pokrenuli projekat Cavalera Conspiracy.

Maks & Igor Kavalera pred koncert u BG: Imamo posebnu vezu sa srpskim plemenima

U intervjuu za serijal Rock Interview Maks Kavalera je naveo da je trenutno veoma zauzet drugim projektima.

– Tu je Soulfly kao glavni projekat, zatim Go Ahead And Die, koji radim sa sinom, a tu je i Killer Be Killed. Sviram dosta starih stvari sa bratom. Za mene, sve to popunjava prazninu. O Sepulturi ne razmišljam uopšte jer mi u ovom trenutku nije potrebno da radim tako nešto. Zauzet sam projektima koji su ispred mene i fanovi sve to vole, tako da zaista nema poente da se sada bavim Sepulturom. Moja glavna stvar trenutno je Soulfly i dopada mi se činjenica da ta priča iz albuma u album postaje sve jača i jača – rekao je Maks.

Novi bend Maksa Kavalere objavio prvi spot… s prilično morbidnom tematikom

Maks i njegov brat Igor već nastupaju pod imenom Cavalera i izvode stare pesme Sepulture, tako da deluje da muzičar zaista nema nikakav interes za ponovnim ujedinjenjem sa matičnim bendom. A kako stvari stoje, ni oni nisu previše raspoloženi za to. Nažalost.

HL/Izvor: plejer.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime