Londonska četvorka Dry Cleaning objavila “pustinjski” EP “Swampy”

0
68
Dry Cleaning, photographed in Max Miechowski's studio in Tottenham, London, on 09/27/2022.
Oglasi

Posle prošlogodišnjeg hvaljenog drugog LP izdanja, “Stumpwork”, londonska četvorka Dry Cleaning prvog dana marta objavila je EP “Swampy” via 4AD.

Na njemu se nalaze demo pesme ‘Peanuts’, remiksevi Charlotte Adigéry & Bolis Pupul i Nourished By Time (koji je podržao Dry Cleaning na nedavnoj sjeverno-američkoj turneji) kao i dva aktuelna singla ‘Swampy’ i ‘Sombre Two’ o kojima bend kaže:

– Ove dve pesme su snimljene su tokom Stumpwork sessiona i pružaju osećaj dobrog saputnika. Oni dele prašnjavu, pustu i svemirsku atmosferu. Uoči ovog izdanja bili smo na turneji po jugozapadu SAD-a, gde se ove pesme osjećaju kao kod kuće u sušnom, marsovskom pejzažu pustinje Arizone.     

Dry Cleaning – Swampy, cover

O remiksevima i remikserima Dry Cleaning dodaju:

– Zamolili smo Marcusa (aka Nourished by Time) da remiksuje koju god želi pesmu sa “Stumpworka” jer smo veliki obožavaoci njegovog neverovatnog glasa, nežnih tekstova i emotivnog, briljantnog pisanja pesama. Volimo muziku Charlotte & Bolisa: njihov pristup izvedbi uživo; humor koji unose u svoje pesme; njihov jedinstven pogled na energičnu i slojevitu plesnu muziku. Zaista je zadovoljstvo čuti naše pesme na nov način i uzbudljivo povezati se i sarađivati s umetnicima kojima se divimo.

Stvari su sr…e, ali biće sve u redu: Londonska četvorka Dry Cleaning objavila album “Stumpwork”

EP je dostupan digitalno i kao limitirano izdanje na kaseti koja može da se kupi isključivo u prodavnici benda. 

Engleska turneja Dry Cleaninga završava se ove sedmice rasprodatim koncertima u Brajtonu i Londonu, a bend je dodao nove datume koncerata u Severnoj Americi i Evropi o kojima više možete da saznate OVDE.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime