Consecration, Vizelj, Koikoi, Proto Tip… Na Hali Gali festivalu 24. marta u klubu Drugstore

0
333
HG2/ Photo: Nenad Vujanović
Oglasi

Muzički festival Hali Gali održaće se u petak, 24. marta u klubu Drugstore u Beogradu.

I ove godine Hali Gali je deo programa muzičke konferencije Kontakt Beograd koja se održava od 23. do 25. marta na različitim lokacijama.

Hali Gali je događaj poznat po plasiranju mladih izvođača iz mnogih alternativnih muzičkih žanrova i već peti put nudi najbolje što srpska scena ima da ponudi.

U klubu Drugstore nastupaće: Consecration, Vizelj, Koikoi, Proto Tip, Gazorpazorp, Šajzerbiterlemon, Sitzpinker, Sv. Pseta i mnogi drugi izvođači sa domaće alternativne scene. Ovim programom Hali Gali najavljuje početak rada na novoj kompilaciji.

– Poznato je da Hali Gali Festival uvek sa sobom donese ogromnu količinu pozitivne energije, atmosfere i mladalački duh u kojoj publika voli da uživa. Ono što ovaj Hali Gali tzv. Hali Gali “Rodeo“ čini posebnim su nastupi svih aktivnih bendova sa Hali Gali kompilacije iz 2019. po prvi put u istoj večeri! Tim potezom mi zvanično želimo da najavimo početak rada na novoj kompilaciji! Ovaj događaj se ne sme propustiti iz 1000 razloga. Obavezno dođite – kazali su organizatori Hali Gali festivala.

Prva Hali Gali kompilacija je objavljena u decembru 2019. godine za izdavačku kuću Kišobran/Pop Depresija i na scenu je izbacila pregršt novih mladih bendova, a mnogi od njih koje ćete imati priliku da čujete uživo u klubu Drugstore već par godina vladaju srpskom muzičkom scenom.

Kompilacija je postigla veliku slušanost u zemlji ali i regionu, a neki muzički kritičari izjednačavaju njen uspeh sa kompilacijom “Paket aramnzman” iz 1981. godine. 

Photo: Promo

Tundra Stage:
Concesecration
Šajzerbiterlemon
Gazorpazorp
Pseta
Pad Stage:
Sitzpinker
Proto Tip
Vizelj
Koikoi

Glava u betonu stage:
Lil Taty
Praktikal
Na5a

Metanoja Stage:
Mauna
Dulence 913
Fibra Vrgov

Ulaznice za Hali Gali festival su dostupne u pretprodaji po early birds ceni od 800 dinara,  dok će redovna cena karte biti 1000 dinara. Na ulazu će cena iznositi 1500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime