Rebel with a Cello… Stjepan Hauser 24. oktobra u beogradskoj Štark Areni

0
113
Stjepan Hauser/ Photo: Krisztian Bodis
Oglasi

Stjepan Hauser, “loš dečko“ među instrumentalistima i jedan od članova 2CRLLOS, prošle godine je započeo svoju prvu svetsku solo turneju “Rebel with a Cello”, u okviru koje će 24. oktobra nastupiti i u beogradskoj Štark Areni.

Hauser na nastupima nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a obećava nešto sasvim drugačije od onoga na šta je publika navikla na koncertima 2CELLOS.

Pored Hausera na bini će biti još 25 muzičara koji će izvođenju klasika, filmske i latino muzike dati potpuno novu dimenziju.

Izvođenje artista pratiće i specijalni scenski efekti, koji će savršeno upotpuniti ceo doživljaj.

2CELLOS (Štark Arena)/Photo: AleX

– Ja sam uvek voleo da spajam nespojivo, da sjedinim sve generacije, da bude sveopšte slavllje. Nikada nisam gledao na muziku i na koncert, kao na nešto što je ekskluzivno za jednu vrstu publike, nego je svestranost moj cilj. A publika mora da postane buntovna. Ona je ogroman i bitan deo moga šoua, volim da osetim taj povratni momenat, atmosferu, ljubav. Zapravo publika je uključena u nastup – izjavio je Hauser pred prvi solo koncert koji je održao u prepunoj Areni u Budimpešti.

Prvi deo koncerta biće rezervisan za one koji uživaju u delima klasične i filmske muzike.

2CELLOS (Štark Arena)/Photo: AleX

U drugom delu, Hauser će svirati “Lets get loud”, “Livin la vida loca”, “Despacito”, “Senorita” i druge latino hitove čije izvođenje prati i njegov izazovni ples.

Takođe, predstaviće novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa njegovog novog solo albuma “The Player”.

Sa milijardama audio strimova i video pregleda na društvenim mrežama, hrvatski violončelista je fenomen koji povezuje virtuoznost sa čistom strašću.

Hauser jednostavno uspeva da ujedini različite generacije ljubitelja muzike.

Ulaznice za koncert Stjepana Hausera dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, sajta efinity.rs i na blagajni Štark Arene.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime