Zašto svi misle da če Lorin opet pobediti na Eurosongu, a nije još ni izabrana u Švedskoj? Sve zbog ove pesme…

0
255
Lorin/Photo: wikipedia.org
Oglasi

Šveđanka Lorin (Loreen), koja se takmiči za odlazak na Eurosong, već je favorit tog takmičenja.

Kako piše Index.hr, iako Švedska još nije izabrala pobednika svog predtakmičenja, fanovi Eurosonga širom Evrope klade se da će to biti Lorin, ali ne samo to, već da će potom i pobediti na Eurosongu. Opet.

Italijanski rokeri predstavljaju San Marino na Eurosongu

Lorin se kvalifikovala u finale švedskog izbora, a na internetu je objavljena njena pesma “Tattoo” i nastup na Melodifestivalenu. Malo je reći da je Evropa poludela. Lorin i njena pesma već su na top listama u Velikoj Britaniji i Irskoj, a broj fanova Eurosonga koji su sigurni da imamo novu pobednicu raste iz sata u sat.

“Jesmo li upravo svedočili remek-delu? Ovaj nastup će završiti u istoriji Evrosonga kao jedan od najboljih nastupa koji su ikad viđeni na Melodifestivalenu“, piše o Lorin i njenoj pesmi Wiwibloggs.

Traktorom na Evrosong…  Let 3 šokirao i podelio Hrvatsku kao nikada do sada

Švedska je na vrhu kladionica s gotovo dvostruko većom šansom od Ukrajinaca. Više od 27 odsto kladioničara lovu je stavilo na pobedu Švedske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREEN (@loreenofficial)

Kladioničari tek pretpostavljaju da će na švedskom nacionalnom naticanju pobediti Lorin s pesmom “Tattoo” i da će potom pobediti i na Eurosongu. Na kladionicama za pobedu na nacionalnom izboru šanse su joj gotovo 60 odsto.

Ipak ništa od pankera na Evroviziji, Džon Lajden tek četvrti na irskom izboru

Eurovizijski fanovi već su ludi za Lorin, a Twitter je pun objava. Da podsetimo, Lorin je na Eurosongu već pobedila 2012. godine, a njena pesma “Euphoria” je na vrhu najomiljenijih evrovizijskih pesama u istoriji.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime