Riječka alt rock mašina One Possible Option objavila novi singl “Earth INC.”

0
218
One Possible Option/Photo: Filip Grzincic
Oglasi

Riječka alt rock mašina One Possible Option nastavlja da otkriva delove drugog studijskog albuma koji izlazi krajem leta ove godine.

Posle spota za pesmu “This Is Broken”, stiže i drugi singl “Earth INC.” koji pokazuje jednu energičnu i direktnu stranu benda koji polako osvaja alternativnu scenu u regionu.

One Possible Option/Photo: Karmen Kasapovic

– Glavna pokretačka sila ovog benda, tekst, ovaj put je u prvom planu, tako da ga akcija video spota ne stavi u senu. U vremenu nošenja maski ovaj tekst stoji go, sam, čista alternativa, iznikla iz srca – kažu iz One Possible Option i otkrivaju jednostavan, a itekako snažan prateći lyric video.

Oni su predvodnici novog riječkog muzičkog talasa… One Possible Option objavili album “No King”

Autor videa je bubnjar benda, Dejan Adamović Deva. Kao i do sada muziku i aranžman pesme potpisuje ceo bend, a tekst su pisali Zdravko i Deni Kasapović.

Bend singlovima planira aktivnu 2023., od kojih će neki biti ptopraćeni spotovima, a neki lyric videima. Prošli album “No King” itekako je prodrmao scenu, pogotovo alternativne krugove, a novi album je jedan bitan upgrade. Uvek britki s tekstovima, energični i precizni na live nastupima, a u konačnici iskreni, skromni i sa stavom – One Possible Option imaju još puno toga da pokažu. “Earth INC.” se svakako uklapa u njihovu priču i poruku.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime