Sve su predvideli osim svog uspeha… Simpsonovi obaraju još jedan rekord

0
95
Simpsonovi/Photo: Promo
Oglasi

Porodica Simpsonovih putem TV ekrana više od 30 godina osvaja celu planetu.

Crtana satira i kritika američkog društva inspirisala je i brojne “crtane filmove za odrasle”, koji su pomerali granice dozvoljenog humora na televiziji.

Disney se razboleo od autocenzure…. Povukli epizodu Simpsonovih u kojoj se pominju radni logori u Kini

Ova animirana serija je na vrhu liste najdugovečnijih programa i kako stvari sada stoje nema nameru da silazi sa ove liste bar u naredne dve godine, prenosi 24sedam.

Obnovom 35. i 36. sezone, američka animirana serija prelazi brojku od – 800 epizoda.

Znate već da su Simpsonovi “vidoviti”… U 34. sezoni biće otkriveno kako tako dobro pedviđaju budućnost

Do sredine 2025. godine, biće prikazano novih 50 epizoda, što u zbiru sa 750 već postojećih čini brojku od 800, čime postiže stvarno zadivljujući rekord.

Takođe ovim rekordom Simpsonovi ostaju na čelu liste serija sa najdužim emitovanjem u američkoj televizijskoj istoriji kao i ona koja ima najveći broj prikazanih epizoda.

Aman više i ta politička korektnost… Burne reakcije na prvu gej scenu u “Simpsonovima”

Za više od 30 godina Simpsonovi su uspeli da predvide mnoge stvari u budućnosti – osim svog uspeha.

– Kada smo počeli da radimo, svedočili smo propadanju civilizacije. Bart je bio ponosan što je bio ispod proseka. Majice sa njegovim likom bile su zabranjene. Znao sam da će to kad-tad popustiti – izjavio je Met Groning, tvorac serije.

– Ali u srži naše serije je porodica koja ide u crkvu, večera zajedno i veoma je tradicionalna. Izluđuju jedni druge, ali se i veoma vole.

Pitali ste se kada će kraj serije “The Simpsons”… Autor čuvene serije tvrdi: Nikada!

Da podsetimo, glavni likovi Simpsonovih su Homer, trapavi i lenji radnik u nuklearnoj elektrani – a to su mu čak i dobre osobine – stereotipni je prikaz disfunkcionalne “glave porodice”. Mardž, domaćica sa frizurom koja prkosi zakonima fizike, jedina je sposobna da održi porodicu na okupu.

Bart, najstarije dete, stalno kažnjen u školi, kome je hobi upadanje u nevolje. Lisa, čija inteligencija umnogome nadmašuje ve članove porodice, večno neshvaćena zbog naprednih životnih stavova. Megi, beba koja proizvodi samo zvuk cuclanja. I ako ste se nekada pitali ko stoji iza tog zvuka – u pitanju je baš Met Groning.

Simpsonovi žive u Springfildu, samo nije poznato u kom tačno, jer u Americi ima više od 30 Springfilda.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime