Netflix od danas spustio cenu pretplate u više od 100 zemalja, i mi ćemo da “uštedimo”…

0
104
Netflix platforma/Photo: Pixabay.com
Oglasi

Ubrzo pošto je striming gigant Netflix najavio da više neće biti moguće da nekoliko ljudi deli jedan nalog, odlučio se za sledeći poslovni potez. Zbog konkurencije koja postaje sve jača (Disney+, HBO Max, Amazon Prime) najavio je da će cene biti snižene u više 100 zemalja.

Jeftiniji Netflix planovi (standardni, HD i Ultra HD) biće dostupni u narednih nekoliko dana u Aziji, Americi, Evropi, Africi, Srednjem istoku i Južnoj Americi. Sa druge strane kompanija je odlučila da cene u Zapadnoj Evropi i Severnoj Americi ostanu iste kao i do sada.

Zbog negativnih reakcija Netflix opet promenio pravila o deljenju lozinki

Srbija i zemlje regiona nalaze se na spisku zemalja u kojima će cene biti snižene i jeftinija mesečna pretplata je dostupna od danas, 25 februara.

Najbizarnija Netflix serija… Svinje jedu ljude, svi psuju na srpskohrvatskom, a pominje se i Paraćin

Cene su u proseku niže za dva do tri evra. Konkretno u Srbiji cene su spuštene za dva do tri evra, pa tako od sada “standardni plan” koji se reprodukuje u 720p rezoluciji košta 4.99 evra (prethodna cena 7.99), “HD paket” je 7.99 evra (prethodna cena 9.99), a “Ultra HD” je 9.99 (prethodna cena 11.99) evra.

Netflix objavio listu najgledanijih serija svih vremena…

Greg Peters, CEO Netflixa, izjavio je da promena cena je bila neophodna jer je cilj kompanije da se adaptiraju finasijskom stanju zemlje u kojoj je servis dostupan.

Promenom cena Netflix želi da postane podjednako pristupačan kao i Disney+ i HBO Max koji imaju neznatno veće cene u Zapadnoj Evropi i Americi. Kada je u pitanju naša zemlja pomenuti servisi su jeftiniji za jedan ili dva evra u odnosu na Netflix.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime