Everything But The Girl singlom “Caution To The Wind” najavili album posle 24 godine…

0
68
Everthing But The Girl, YouTube screenswhot Before Today
Oglasi

Sastav Everything But The Girl objavio je svoj novi singl, koji nosi naziv “Caution To The Wind”. Objava pesme dolazi mesec dana nakon što je engleski eksperimentalni pop duo potvrdio svoj prvi album posle 24 godine – “Fuse”.

Sastavljeni od muzičara i bračnog para Trejsi Torn i Bena Vata, prvobitno su otkrili da se ponovo okupljaju u novembru prošle godine. Govoreći o singlu, Trejsi Torn je rekla:

North London, November 2022. Our first photo shoot for the new Fuse album campaign. Pic by Edward Bishop.

We have both…

Posted by Everything But The Girl on Wednesday, January 11, 2023

– Lirički, to je jednostavna pesma o dolasku i hvatanju trenutka, tako da smo muzikom pokušali da uhvatimo osećaj večne tačke u vremenu.

– Pustio sam da se reči brzo “sruše i zavrte” u produkciji. Bubnjevi se pojavljuju i ponavljaju, a onda sve počinje da se odvija u ciklusima iščekivanja i oslobađanja. Pretpostavljam da je to samo klasična napetost u noćnom klubu i euforija – dodao je Ben.

Govoreći o njihovom povratku studijskoj saradnji, Torn je rekla:

– Ironično, gotov zvuk novog albuma nam je bio poslednja stvar na umu kada smo počeli u martu 2021. Naravno, bili smo svesni pritisaka tako dugo očekivanog povratka , pa smo umesto toga pokušali da počnemo u duhu razigranosti otvorenog uma, nesigurni u pravcu, prijemčivi za pronalaženje.

Osnovani 1982. godine, Everything But The Girl su ostvarili uspeh na top 10 britanskih top lista sa svojom hit pesmom “Missing” 1995. godine, koju je Tod Teri remiksovao u čuveni plesni klasik. Duo je takođe nominovan za nagrade MTV, EMA i Ivor Novello, prenosi djmag.com.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime