“Multipraktik” basista Peppersa najavio novi podcast

0
103
Flea/Photo:printscreen instagram @flea333
Oglasi

Basista grupe Red Hot Chili Peppers Majkl Piter Balzari- poznat po nadimku Flea, najavio je da pokreće novi podcast.

U seriji pod naslovom “This Little Light”, u 15 epizoda će deliti svoja muzička sećanja s Ricom Rubinom, Sintijom Erivo, Thundercatom, Pati Smit i Margo Prajs o temama uključujući prve učitelje, rane utjecaje, iskustva i kako sve to lekcije su oblikovale njihovu kreativnost i karijere.

Kad ti onaj gore da talenat na kvadrat… Basista RHCP glumiće uz Breda Pita i Margo Robi u novom filmu oskarovca Demijana Šazela

Deo prihoda od podcasta ići će u Silverlake Conservatory of Music, neprofitnu muzičku školu i organizaciju koju je Fli osnovao 2001.

– Hteo sam da napravim nešto za dobrobit moje muzike škole, Silverlake Conservatory of Music – rekao je Fli u izjavi za Rolling Stone. – Ideja iza toga je muzičko obrazovanje, zaljubljivanje u muziku i započinjanje muzičkog putovanja za vaš život. Svačiji put je toliko različit i fascinantno je saznati kako je svaki muzičar došao do muizike i razvio svoje proučavanje iste tokom vremena.

Acid for the Children… Basista RHCP svoju životnu priču pretočio je u 400 stranica knjige

Podcast “This Little Light” trebalo bi da bude premijerno emitovan 30. marta , dan nakon što Chili Peppers započnu svetsku turneju u Vankuveru.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime