Laibach sa specijalnim programom “Evrovizija” nastupa u Ukrajini

0
82
Laibach/ Photo: AleX
Oglasi

Kultni slovenački bend Laibach, najavio je na svom sajtu koncert u Ukrajini za 31. mart.

“Biće to poseban događaj u muzičkoj dvorani Bel Etage u Kijevu, u Ukrajini gde će prema rečima promotera iz ovog grada Laibach biti među prvim stranim bendovima koji će izvesti pun nastup u prestonici od početka. rata u februaru 2022.”.

Love Is Still Alive – poručio Laibach sa scene MTS dvorane i… potpuno su u pravu (fotoreportaža)

Dok se ostatak Evrope priprema da proslavi svoju ideju slobode i solidarnosti 9. maja u Liverpulu, Laibach će vratiti Evroviziju u Ukrajinu – gde joj je mesto i gde se trenutno odvija jedina prava i stvarna vizija Evrope.

LAIBACH : EUROVISION : KYIV : UKRAINE : 31st March 2023
https://concert.ua/en/event/laibach-kyiv-2023

Laibach have…

Posted by Laibach on Wednesday, February 22, 2023

“Evrovizija’ je naziv specijalnog koncertnog programa renomiranog slovenačkog benda, a uz ‘The Engine of Survival’, potpuno novu numeru koja će biti objavljena 2023., predstaviće neke od svojih najpoznatijih pesama.

Laibachova “The Future” na 8. mestu liste 50 najboljih pesama u 2022. britanskog The Quietusa

Sa himnama i marševima u srži mnogih svojih kompozicija, Laibach su se dugo upoređivali sa vojnim koračnicama stvorenim da održe visok moral na bojnom polju, a ovim koncertom u Kijevu Lajbah podržava Ukrajinu i Ukrajince u njihovoj borbi protiv Rusa i bilo koje druge, agresije.

“Sav prihod prikupljen od koncerta u Kijevu biće doniran u dobrotvorne svrhe i za pomoć životinjama koje rade u Ukrajini“. navedeno je na sajtu Laibacha.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime