Kika koncertom u Zappa Bazi slavi prvi rođendan albuma “Na ivici mogućnosti”

0
89
Kika
Kika/ Photo: Andreja Marković Venator
Oglasi

Alt pop pevačica Kika, održaće koncert u četvrtak, 9. marta od 21:00 čas u Zappa Bazi u Beogradu.

Tom prilikom će biti promovisan aktuelni album “Na ivici mogućnosti”, koji je prošle godine na Dan žena objavio Long Play.

Da li ćeš se usuditi i zakoračiti u nepoznato? Kika na Dan žena objavila album “Na ivici mogućnosti”

– Prvi rođendan albuma proslavljamo svirkom u Beogradu – najavila je Kika i dodala:
– Doći će naši prijatelji, a posebno se radujemo novim licima sa kojima ćemo da podelimo plodove celogodišnjeg rada. Svirke koje smo do sada imali ostavljale su nas punog srca jer je publika divno reagovala na pesme, prihvatila nas i odvela nas u sasvim treću dimenziju, što nikoga ne može da ostavi ravnodušnim. Publika je peti član našeg benda.

Photo: Promo

Umetnica koja je široj publici poznata po mnogim televizijskim, filmskim i pozorišnim ulogama, podseća da je album nastajao u vreme kad smo, zbog globalne pandemije bili zatvoreni u svojim domovima. Izdanje je propraćeno sa dva spota za pesme “Pokvarila” i “U mraku”.

– Radujemo se da to nešto, što je stvoreno u periodu koji nas je privremeno razdvojio, može ponovo da nas okupi. Izvodićemo i pesme sa prethodnog albuma, kao i, premijerno, nekoliko novih stvari koje još nismo objavili, ali smo zaljubljeni u njih i jedva čekamo reakcije.

Kika je u svet muzike uplovila kao prateći vokal sastava E-play, a prvi solo album “Posledica puberteta” objavila je 2019.

Ulaznice za koncert  Kike u Zappa Bazi koštaju 600 dinara. Prvih pedeset kupaca dobiće na poklon   CD “Na ivici mogućnosti”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime