Aki Rahimovski dobio “naslednika”… Parni Valjak ima novog pevača?

0
168
Aki Rahimovski (Parni valjak, Štark Arena)/ Photo: AleX
Oglasi

Pevač Igor Drvenkar (31), poznat po svojim upečatljivim nastupima u HRT-ovoj emisiji “A strana” neslediće pokojnog Akija Rahimovskog u Parnom valjku.

Kako piše Net.hr, u muzičkim krugovima šuška se da je Hus opet okupio bend i da im se Igor pridružio na probama, a u budućnosti bi trebalo da nastupaju, kako navodi 24sata.hr, pod iemnom “Parni Valjak feat Igor”.

Kad pre prođe godina… Sećate li se prve pesme koju je Aki Rahimovsi otpevao za Parni Valjak?

Dugo se čekao Akijev naslednik, pišu hrvatski mediji. Otkako je Aki iznenada preminuo i tako ostavio veliku prazninu na regionalnoj muzičkoj sceni, o vokalu Parnog valjka se puno govorilo.

U igri su bili prvo njegov sin Kiki Rahimovski (41), takođe pevač čiji glas jako podseća na Akijev. Potom je i mlađani Filip Rudan (23), posebno omiljen među tinejdžerkama, uskočio kao moguća zamena.

Ipak, Hus se nikada nije zaletao s izjavama ko bi mogao naslediti Akija. On, kao i ostali članovi Valjka bio je potresen iznenadnim gubitkom i u medijima je poslednjih godinu dana uvek vrlo emotivno govorio o njemu i njihovim nastupima.

Dovoljno je reći… Aki: Parni valjak objavio album sa koncerta u čast Rahimovskom

Naime, Husov odabranik, Igor, je nastupao na pozorišnim daskama u mjuziklima “Uskrsli”, “Isus Hhrist Superstar” i “Lepotica i Zvijer” u kojem je čak glumio naslovnu ulogu Zveri. Osim toga, često je bio viđen i kao deo pevačke postave “A strane” u HRT-ovoj emisiji, prenose hrvatski mediji.

HL/Izvor: met.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime