Kanda kodža i Nebojša 3. marta u Amerikani… Za zagrevanje zadužena Crna lista

0
178
Oglasi
Kanda kodža i Nebojša/ Photo: Nebojša Babić

Veliki beogradski koncert grupe Kanda kodža i Nebojša biće održan se u petak, 3. marta u 21:00 čas u Domu omladine Beograda.

Na nastupu u Domu omladine KKN će promovisati novi album “Beton“ (Mascom Records) koji po  mišljenju muzičke kritike predstavlja jedan od najboljih u njihovoj dosadašnjoj diskografiji.

Bend je dosegao još jedan kreativan vrhunac u autorskom i sviračkom smislu. Samouvereno i bez zadrške KKN je preneo svo koncertno iskustvo što novom izdanju daje živost i superiornu energičnost.

Karijera grupe Kanda kodža i Nebojša u tesnoj je vezi sa Amerikanom u Domu omladine Beograda kojoj su se u različitim fazama svog rada uvek vraćali.

Objavljivanje izdanja “Beton“ prilika je da se publika ponovo okupi u ovom prostoru i sa bendom podeli radost jedinstvenog koncertnog ugođaja.

Bend je krajem januara svojim fanovima predstavio spot za singl “Tu i tamo, tamo, tamo“ koji je snimljen u Zagrebu.

Crna lista/Photo: Nebojša Babić (Mascom promo)

Muzičku podršku u vidu predgrupe i čast da zagreje publiku imaće bend Crna lista.

Pioniri beogradske pank scene okupili su se posle četrdeset godina i pod nazivom Crna lista objavili tri zapažena singla – “Ipak bojim se rata”, “Moja borba” i “Tebi dajem sve”.

Ekipu benda čine: Vojislav Bešić – gitara/glas (ex Bezobrazno zeleno), Loka – gitara/glas (ex Defektno efektni/Urbana gerila), Aleksandar Đukić – bas gitara/glas (ex TV Moroni) i Relja Obrenović – bubnjevi (ex Petar i zli vuci).

KKN je za fanove pripremio i posebne pakete ulaznica i izdanja “Beton“: ulaznica+LP i ulaznica+CD. Ovi paketi su dostupni na mascom.rs.

Na prodajnim mestima tickets.rs i gigstix.com ostalo je još malo ulaznica za koncert.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime