Veliko interesovanje za ovogodišnji Nektar OK Fest – mesto ljubavi, osmeha i pozitivne energije

0
97
Nektar OK Fest/Photo Marko Ristić @zamrznutitonovi
Oglasi

Među festivalskom publikom širom regiona vlada veliko interesovanje za deveto izdanje Nektar OK Festa 2023, koje će ove godine biti održano od 14. do 16. jula na jednoj od najljepših festivalskih lokacija u Evropi – Nacionalnom parku Sutjeska.

Samo nekoliko sati od početka prodaje festivalskih paketa, rasprodati su paketi boravka u smeštajnim objektima unutar festivalske zone. Broj smeštajnih kapaciteta u hotelu i apartmanima JU NP Sutjeska je ograničen, i interesovanje publike za boravak u istima tokom trajanja Nektar OK Festa, odavno prevazilazi raspoložive kapacitete.

OK Fest 2021/ Photo: AleX

– Kada bismo u ponudi imali trostruko već broj smeštaja ovog tipa, isti bi takođe bili popunjeni u rekordnom roku, stoga se nadamo da će u periodu koji je pred nama, objekti NP Sutjeska biti bogatiji za nove smjštajne jedinice – izjavili su organizatori festivala.

Osim u smeštajnim objektima, veliko interesovanje vlada i za boravak u festivalskom kampu, koji svake godine broji sve veći broj posjetilaca. Za manje od 24 sata rasprodati su paketi boravka u OK kampu, koji su u ograničenim količinama bili dostupni u okviru EXTRA PONUDE po posebnim cenama.

Paket OK kamp koji podrazumjeva trodnevni boravak u kampu i ulaznicu za festival po novim cenama, i dalje je dostupan putem prodajnog  Sistema GigsTix u BiH, Srbiji i Crnoj Gori, kao i na njihovim prodajnim mestima širom regiona. Više o festivalskim paketima saznajte na www.okfest.net/#booking

Iako još uvek nije objavljena ovogodišnja lista izvođača koji će zagrejati atmosferu na Tjentištu od 14. do 16. jula, oni najvjerniji OKfestovci bukiraju svoje mesto na vreme i potvrđuju još jednom da je Nektar OK Fest više od muzičkog programa.

Nektar OK Fest na jedninstvenoj lokaciji kakva je NP Sutjeska mesto je ljubavi, osmeha i pozitivne energije.

Nektar OK Fest/Photo Marko Ristić @zamrznutitonovi
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime