Satanizam i renesansa… Ceo svet danima bruji o tajnom znaku koji je Rijana pokazala na na Super Bowlu

0
181
Rijana Super Bowl/Photo: twitter screenshot
Oglasi

Rijanin nastup na Super Bowlu izazvao je lavinu komentara na društvenoj mreži Twitter, i prepucavanja već danima ne prestaju.

Uprkos tome što malo ko može da ospori spektakularnu koreografiju koju je pevačica izvela sa plesačima, ima i onih koji sam kraj njenog izvođenja komentarišu kao satanistički ritual, zbog simbola trougla koji je pevačica pokazala.

– Svi znaju da su trouglovi simbol Satane. Takođe krugovi sa zvezdom, naopačke krstove, cik-cak strelice, tri šestice, taj levijatan krst… ha, upravo sam shvatio da statan ima sve simbole. To je zbunjujuće – napisao je jedan korisnik na društvenoj mreži.

Bilo je i onih koji su ismevali ovakve tvrdnje, objašnjavajući da se radi o bezazlenom simbolu.

– To je samo simbol za dijamant. Znate pesmu koju je upravo izvela? Sve je to omaž Rocafeli/Jaizu – koja je osnovala njenu karijeru. To je simbol/ikona kompanije. Nije tako duboko…Uopšte – opravdala je Rijaninu poruku jedna tviterašica.

Rijana imala baš baš “specijalnog gosta” na Super Bowl Halftime Showu

Ima i onih koji su simbol koji je Rijana pokazala protumačili kao zaštitu vulkana:

– Molim vas, ne radite ovo. Gabard je sa Havaja. To je simbol koji Havajci koriste u svom kretanju da zaštite Mauna Kea. Planina. To je oblik planine. To nije neki masonski znak.

Rijanin nastup privukao je i pažnju voditelja Granta Stinčfilda s televizije Real America’s Voice. Reč je o desničarskom komentatoru i voditelju, i to krajnje američke desnice, koji tvrdi da je ceo Rijanin nastup bio satanistički ritual.

– Ona je odevena u crveno i pada s neba, a okružena je ljudima koji su odeveni u anđele. A znamo li svi za priču o tome kako je Satana pao s neba i sa sobom poveo svoje pale anđele – zapitao se uzrujani voditelj.

Govorio je, isto tako, o tome kako roditelji neće moći lako da objasne deci zašto se pevačica hvatala za međunožje i njen šou je proglasio odvratnim.

Inače, ovo nije prvi put da desničari ili religiozni ljudi povezuju Rijanu sa satanom. Nedavno je izvesni sveštenik Džerald Džonson izjavio da je bio u paklu i da je tamo svirala Rijanina pesma.

Američki sveštenik se vratio iz mrtvih i tvrdi: U paklu svira Rijana…

Bilo kako bilo, Rijanini fanovi saglasni su da je njen nastup vredelo čekanja, jer se Rijana vratila na scenu u nedelju uveče za sjajan nastup tokom poluvremena Super Bowla 57.

Iako nije imala kolege, goste iznenađenja, koji bi pevali pored nje, imala je jednog baš specijalnog gosta – novu bebu na putu. Pevačica je svoj stomačić ponosno pokazivala tokom celog nastupa.

HL/Izvor: k1info.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime