Poslednji trejler za “John Wick: Chapter 4” pršti od akcije… a u bioskope stiže 24. marta

0
84
John Wick Chapter 4/Photo: screenshot
Oglasi

“John Wick: Chapter 4” stiže u bioskope 24. marta, a poslednji trejler doslovno pršti od akcije.

Većina glavnih protagonista, kako poznatih tako i novih, dobili su svoj trenutak u trejleru koji traje minut i po. Bil Skarsgard kao Markiz deluje posebno preteće, kao i Doni Jen sa svojom umetnošću rukovanja mačevima u ulozi Kejna. Oni će nesumnjivo predstavljati dostojne protivnike naslovnom liku koji tumači Kijanu Rivs, ali trejler gledaocima takođe pruža uvid u likove Boverija Kinga i Vinstona koje igraju Lorens Fišburn i Ijan Mekšejn.

Kijanu Rivs zabranio digitalno menjanje likova koje igra u filmovima…

Reč je o okupljanu cele “porodice” Džona Vika, tako da trejler sadrži brojne zapanjujuće akcione sekvence. Želite da vidite pucnjavu i borbu prsa u prsa? A šta je sa sukobom usred gustog saobraćaja ili potere na konjima krajolikom iz vestern filmova? Trejler za najnoviji nastavak franšize ima sve. Uostalom, pogledajte kako Rivs upoznaje novog četvoronožnog prijatelja koji će mu se naći pri ruci kada je to najpotrebnije.

Kako je i zašto Porsche prekršio pravilo firme i napravio personalizovani 911 za Kijanu Rivsa

“John Wick: Chapter 4” dolazi u bioskope 24. marta, ali gledaoci ne treba da brinu kako bi ovo mogao da bude završetak Rivsove akcione sage jer je Lionsgate već potvrdio da je – peti deo u pripremi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime