The Quiet Men i Teofilovići 14. marta u Domu omladine Beograda

0
92
Džon MekGlin The Quiet Men / Photo: Olga Kuzmenko
Oglasi

Ukoliko ste ljubitelji irske, keltske i tradicionalne srpske muzike, ovo je događaj za vas – The Quiet Men i Braća Teofilović ukrstiće glasove u a kapela koncertu u Velikoj sali Doma omladine 14. marta.

Jedanaesti Beogradski irski festival od 10. do 19. marta na više lokacija u gradu

Teofilovići obeležavaju 30 godina postojanja serijom nastupa sa muzičkim gostima iz inostranstva – prvi je iniciran pozivom Beogradskog irskog festivala, kada im gostuju Džon MekGlin i Ričard Bojl iz irskog sastava The Quiet Men.

Posle uspešne letnje turneje braće po Poljskoj, Nemačkoj i regionu, ovo će biti njihova prva koncertna promocija nedavno objavljenog albuma pod nazivom “Element”.

Braća Teofilović/ Photo: Nebojša Babić

Ričard Bojl i Džon MekGlin nastupaju zajedno još od 1992. godine, kao deo čuvenog vokalnog ansambla Anuna.

Sa 22 objavljena albuma, svetskim turnejama i saradnjom sa poznatim muzičarima kao što su Sting, Hozier, Elvis Kostelo, Šinejd O’Konor i Beri Manilou, Džon i Ričard su zvezde u svom rangu u čijim nastupima su uživali Džordž Kluni, Penelopa Kruz, Pol Enka, Kolin Farel, Bono, Coldplay, Bil Gejts i Gvinet Paltrou.

U dogovoru sa Braćom Teofilović, The Quiet Men će ravnopravno deliti binu sa svojim domaćinima, pa će domaća publika pored tradicionalnih srpskih numera moći da uživamo i u irskim klasicima: “She Moved Through The Fair”, “Down By The Salley Gardens”, “The Auld Triangle”, “The Rocky Road To Dublin”…

Koncert počinje u 20:00 časova, a ulaznice možete da nabavite na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na www.tickets.rs

Džon MekGlin The Quiet Men / Photo: Olga Kuzmenko
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime