“November Rain” postao prvi rock video koji je stigao do 2 milijarde YouTube pregleda

0
82
November Rain/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

“November Rain”, rock balada grupe Guns N’ Roses, prvi je rock video spot koji je dosegao 2 milijarde pregleda na YouTubeu.

Video iz 1991. je tu brojku dosegao malo više od 13 godina otkako je postavljen na platformu na Božić 2009. godine. Prošle godine, isti video bio je prvi video spot stariji od YouTubea koji je dosegao magičnu brojku od milijardu pregleda.

Guns N’ Roses objavili novu verziju “November Rain”

U videu glume pevač Eksl Rouz i njegova tadašnja djevojka, supermodel Stefani Sejmur, a uključuje nezaboravnu scenu u kojoj Sleš izlazi iz crkve kako bi izveo svoj solo na velikom otvorenom polju.

Iako su mnogi muzički spotovi prešli prag od 2 milijarde na YouTubeu, “November Rain” je prvi rock video koji je to uspeo.

Pesma Imagine Dragons “Believer” ima 2,3 milijarde pregleda, a Coldplayeva “Something Just Like This”, saradnja s The Chainsmokers ima 2,1 milijardu pregleda.

Muzički video s najviše pregleda je “Despacito” Luisa Fonsija s Daddy Yankeejem, koji ima neverobatnih 8 milijardi pregleda.

KONAČNO REŠENA MISTERIJA IZ SPOTA “NOVEMBER RAIN” GRUPE GUNS N’ ROSES… Evo zašto je nevesta na kraju mrtva

Drugi rock spotovi koji se približavaju brojci od 2 milijarde su Linkin Parkov “Numb” (1,9 milijardi) i Nirvanin “Smells Like Teen Spirit” (1,6 milijardi).

U međuvremenu, Sleš je nedavno govorio o razvratu u koji su se GN’R upuštali u doba slave 80-ih i ranih 90-ih i priznao da bi bend bio “kanselovan u današnje vrijeme”.

Što se tiče turneja, Guns N’ Roses imaju samo jedan koncert zakazan za 2023., onaj u londonskom Hyde Parku 30. jula.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime