Novosadski dvoajc Vantiz predstavio video singl “Lies”

0
129
Vantiz (Igor i Miloš)/ Photo: Marko Edge
Oglasi

Vantiz, dvojac iz Novog Sada, koji čine Miloš Đurić i Igor Trešnjić, objavili su novi singl pod nazivom “Lies”.

Novi, kreativni naboj ovog plodonosnog producentskog i kompozitorskog EDM dua, usledio je posle pauze koja je bila i prekretnica u njihovoj dosadašnjoj karijeri.

Posle pet godina neprekidnih nastupa i izdanja Vantiz je osetio potrebu da se povuče na neko vreme dok ne pronađu “to nešto” u muzici koju rade i na šta će biti svim srcem ponosni, nešto što će ih predstaviti baš onako kako oni rezonuju muziku, a kako sami kažu.

Vantiz (Igor i Miloš)/ Photo: Marko Edge

Rezultat je bio singl “Recovery” (Lampshade Media), objavljen prošle godine u septembru, novog zvuka i konceptualno drugačiji od prethodnih izdanja, jedan blagi uvod u njihovo sadašnje muzičko razmišljanje.

Nastavak je usledio singlom “Lies”, a koji je predstavljen krajem prošle nedelje i ovoga puta Vantiz ga je objavio samostalno.

– Emocija i iskrenost su po nama najvažniji elementi pesme. “Lies” predstavlja iskrenu emociju jednog životnog stadijuma tokom kojeg nam je laž draža od istine, koja nas boli i ne prihvatamo je. Kada smo sami i potreban nam je neko spremni smo da progutamo sve kako bismo dobili neku formu značaja pa makar ona bila i lažna. Ove reči morao je da isprati agresivan instrumental koji ukazuje unutrašnju borbu da se izađe iz zablude i prihvati ružna realnost, kako bi se bolja izgradila – izjavili su Miloš i Igor.

“Lies” ima i prateći spot, čiju režiju, montažu i animaciju je uradila Toppiane, a Model je bila Aleksandra Čavić. U isto vreme objavljen je i “Lies Extended Mix”, namenjen DJ setovima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime