Nik Kejv i The Bad Seeds podelili live koncert i novu web stranicu povodom 10 godina albuma “Push The Sky Away”

0
74
This Much I Know to Be True - Nik Kejv i Voren Elis/Photo: promo
Oglasi

Nik Kejv & The Bad Seeds objavili su snimak koncerta povodom 10. godišnjice albuma “Push The Sky Away”. Bend je izveo pesme s ploče u pozorištu Fonda u Los Angelesu 21. februara 2013, tri dana pošto je album izvorno objavljen.

Nik Kejv o pesmi koju je veštačka inteligencija napisala u “njegovom stilu”: Stiže Apokalipsa… ovo je s**nje

Na ograničeno vreme bend dozvoljava obožavaocima stream koncerta, izvedbu pesme “Mermaids” s nastupa i video koji prikazuje kako je album nastao. Osim toga, bend pokreće novu web stranicu koja slavi “Push The Sky Away” videom, zvukom, slikama, tekstovima i ekskluzivnom robom.

Bad Seedse su u to vreme činili Nik Kejv, Voren Elis, Džim Sklavunos, Martin Kejsi, Tomas Vajdler i Convey Sevidž, a Beru Adamson i Džordž Vjestica pridružili su im se na po dve pesme.

– ‘Push The Sky Away’ bio je početak nove, divlje avanture za Bad Seedse. Ploča je otvorila potpuno drugačiji pristup načinu na koji smo stvarali muziku. Bio je to početak novog načina pisanja – neke vrste kontrolisane improvizacije. Zbog ove promene ploča je u određenoj meri izazvala podele – ali to je bila nužna reinvencija koja je Bad Seedsima očajnički trebala -rekao je Kejv u saoštenju za javnost.

Dobra vest je da Nik Kejv radi na novom albumu Bad Seedsa. Loša, ne ide mu baš najbolje…

Iz tog razloga ‘Push The Sky Away’ i dalje je jedan od mojih najomiljenijih albuma Bad Seedsa – zaključuje Kejv.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime