Objavljen spisak nominovanih za HEMI nagrade, Ljubičice, Maika i Nataleé predstavljaju Srbiju

0
101
HEMI Music Awards 2023
Oglasi

Hub za razmenu muzičke inovacije HEMI (Hub for Exchange of Music Innovation), čiji je cilj podrška umetnicima i profesionalcima iz muzičke industrije otkrio je 27 nominovanih učesnika za treće izdanje HEMI muzičkih nagrada.

Od ukupno 280 evropskih umetnika, koji predstavljaju širok muzički spektar, njih 27 je izabrano od strane međunarodnog stučnog žirija da se pridruže HEMIsferi. Među njima našla su se i tri domaća benda Ljubičice, Maika i Nataleé.

Maika
MAiKA/ Photo: Exit Promo

– Nominacija za HEMI nagradu je došla u savršenom trenutku za nas. Mislim da je materijal sa našeg novog albuma zaista super i da zaslužuje maksimalnu podršku u promociji koju možemo da mu pružimo. Kroz HEMI program ćemo sigurno naučiti po neki novi trik, i otvoriće nam se vrata za poznanstva i kontakte sa novim ljudima. Bendovi u čijem smo društvu su super, zato mislim da ima više nego dovoljno razloga da očekujemo jedno super lepo iskustvo – rekli su povodom nominacije iz benda Ljubičice.

Ljubičice/ Photo: Exit Promo

Učesnici će dobiti pristup onlajn sastancima i predavanjima kako bi unapredili svoje znanje o izazovima u sektoru muzike uživo, dobiće akreditacije za učešće na vodećim evropskim festivalima i konferencijama, uz to, i međunarodno medijsko izveštavanje. Međutim, samo devet njih (1 po zemlji) će proći u drugu fazu HMA.

Tada će dobiti i personalizovanu podršku, napredne aktivnosti obuke i priliku da se umreže i nastupaju uživo na odabranim događajima HEMI Partners.

Kandidat koji dođe do treće i poslednje faze nagrade će dobiti međunarodno izlaganje, kao i sve troškove putovanja, učešća i nastupa uživo na velikom evropskom muzičkom festivalu zarađujući promotivnu podršku i mogućnosti da svoju karijeru podignu na sledeći nivo. Aktivnosti HEMI Music Awards kombinuju teoriju, praksu i iznad svega, pružaju doživotno iskustvo.

Nataleé
Nataleé/ Photo: Exit Promo

Spisak nominovanih:

Češka
Badfocus
The Silver Spoons
TooT Ensemble

Estonija
Manna
Minimal Wind
OOPUS

Grčka
MOBVIBE
LIA HIDE
VASSIŁINA

Mađarska
Del.grady
Ficture
Stone Sober

Severna Makedonija
Dina Jashari
Perija
Yon Idy

Poljska
Francis Tuan
Fryderyk HD
Klawo

Rumunija
Catalina Cara
K not K
ROADKILLSODA

Srbija
Ljubičice
MAiKA
Nataleé

Slovenija
Birds of Unknown
Dora Tomori
The Crossroads

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime