Rijana pred nastup na Super Bowlu: Prošlo je 7 godina od mog poslednjeg nastupa, imam tremu…

0
139
Rijana/Photo: Twitter @rihanna screenshot
Oglasi

Iako je poslednjih sedam godina posvetila privatnom životu, prošle godine postala i majka, Rijana sada najavljuje veliki povratak muzici, a sve počinje nastupom na Super Bowlu koji svet jedva čeka.

Američki sveštenik se vratio iz mrtvih i tvrdi: U paklu svira Rijana…

Nedelja će obeležiti njen povratak na scenu, pa iako nije bila sigurna da li je sada pravo vreme, odlučila je da preduzme važan korak.

Govoreći na konferenciji za novinare uoči predstojećeg nastupa tokom vikenda, Rijana je objasnila da je ponuda stigla u “skoro savršeno vreme”.

– Moja ekipa i ja uzbuđeni smo što ćemo biti deo Super Bowla. Radili smo na tome neko vreme i svakim danom sve je bliže gotovom proizvodu. Kada sam prvi put dobila poziv da to uradim ponovo ove godine, mislila sam: “Jeste li sigurni? Pre tri meseca sam se porodila, da li treba da donosim ovakve važne odluke sada? Možda ću zažaliti zbog ovoga” – rekla je pevačica, prenosi Metro.

– Kada postaneš mama, osećaš kao da možeš da osvojiš svet, možeš sve. Super Bowl je jedna od najvećih pozornica na svetu, pa… Koliko god to bilo strašno, jer nisam bila na sceni sedam godina, izazov je u svemu tome. Važno mi je da uradim ove godine, važno je za karijeru. Za mog sina je važno da to vidi – rekla je ona.

– Set lista je bila najveći izazov. To je bio najteži, najteži deo. Odlučiti kako maksimalno iskoristiti 13 minuta, ali i slaviti – to je ono što će ovaj šou biti. To će biti proslava mojih pesama na najbolji mogući način koji smo uspeli da smislimo – rekla je Rijana.

Rijana se vratila na scenu, pesmom posvećenom “Crnom panteru” Čedviku Bosmanu…

Devetostruka dobitnica Gremi nagrada, Rijana ima 14 hitova br. 1 na Bilbord Hot 100 listi, uključujući “We Found Love”, “Work”, “Umbrella” i “Disturbia”. Ona i reper A$AP Roki nedavno su dočekali svoje prvo dete.

Rijana je ostala misteriozna i nije podelila ni delić onoga što će biti predstavljeno, tako da će njeni fanovi morati još malo da sačekaju.

Ovogodišnji Super Bpwl održaže se u noći s nedelje na ponedeljak na State Farm Stadionu u Glendejlu u Arizoni, a za trofej će se boriti Philadelphia Eagles i Kansas City Chiefs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime