Za deceniju rada Claymorean sprema posebno izdanje – “By This Sword We Rule: A Decade of Steel“

0
197
Claymorean
Claymorean/ Photo: Dušan Svilokos
Oglasi

Posle uspešnog izdanja “Eulogy for the Gods“, lazarevački heavy metal bend Claymorean, predvođeni sjajnim vokalom Dejane Garčević, uskoro će da objave novi materijal pod nazivom “By This Sword We Rule: A Decade of Steel“.

Novo izdanje sastoji se od 15 pesama u ukupnom trajanju od 76 minuta, a predstavlja sumu desetogodišnjeg rada ekipe iz Lazarevca.

Claymorean objavili spot za “Spirit of Merciless Time” s porukom: Zaustavimo nasilje nad ženama…

CD izdanje planirano je za proleće 2023. godine, putem američke izdavačke kuće Stormspell Records, koja je objavila sve dosadašnje albume benda.

Za omot albuma bio je zadužen poznati kanadski umetnik Yannick Bouchard (King Diamond, Blazon Stone, Ancient Empire, Merciless Law), dok je miks i mastering, kao i do sada, radio producent Boris Šurlan (Midnight Studio).

Album cover by Yannick Bouchard

Lista pesama sadrži novo snimljeni EP “The Vendetta Trilogy“, zatim neobjavljene, kao i demo i uživo snimke benda nastale u periodu od 2014. do danas.

Osnivač i gitarista benda, Vladimir Garčević, kaže o razlozima objavljivanja ovog izdanja:
– Prevalili smo dug put, ne samo kao bend Claymorean, već i kao ljudi. Stariji smo celu jednu deceniju (ne nužno i mudriji) i naše vreme na ovoj planeti postaje sve kraće da bismo stigli da uradimo nešto smisleno, makar to bilo značajno isključivo nama. Zbog toga je ovo izdanje posebno, jer oživljava prošlost opevanu na potpuno nov način – prastare pesme ponovo snimljene onako kako ih izvodimo pred publikom u protekle dve godine, kao i brojne demo pesme koje nisu objavljene na nosaču zvuka. Ovo jeste zvuk naše prošlosti, ali predstavlja i našu sadašnjost. Ovo je naš poklon svima vama koji ste nas podržavali u protekloj dekadi. Ovo izdanje govori ko smo mi danas, naizgled nezaustavljivi hevi metal kvintet iz malog Lazarevca. Nadamo se da ćemo takvi i ostati još mnogo godina.

Claymorean možete da gledati i uživo ove godine na kultnom Up The Hammers festivalu u Atini (18. maj – warm up show).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime