Stižu i ti “čuveni” memoari Barbre Strejsend… i priča o druženju s Marlonom Brandom i Medlin Olbrajt

0
104
Barbra Strejsend/YouTube screeshot
Oglasi

Krajem godine stižu memoari slavne glumice i pevačice Barbre Strejsend u kojima se prisetila brojnih prijateljstava i veza u svom turbulentnom životu i karijeri.

U službenoj najavi memoara Barbre Strejsendstoji da je u njima odlučila da ispriča svoje detinjstvo, put do profesije glumice i proces snimanja nekih od svojih hvaljenih albuma. Osim toga, najavila je i da će se dotaći svog dugogodišnjeg prijateljstva s Marlonom Brandom i Medlin Olbrajt, kao i niz momenata vezanih za njen brak i ispunjenje koje je pronašla u vezi s Dđejmsom Brolinom.

Tako se pomaže… Barbra Strejsend kupila deonice Diznija i poklonila ih ćerki Džordža Flojda

Ben Brusej, direktor izdavačke kuće Century – Penguin Random House iz Velike Britanije, izjavio je da su njeni memoari zaista vredni dugogodišnjeg čekanja fanova i dodao:

– Memoari nijedne zabavljačice nisu bili toliko očekivani kao ovi Barbre Strejsend, a ovu zanosnu i divnu knjigu s nestrpljenjem će dočekati milioni njenih obožavalaca. Jedna od najvećih priča o kreativnom životu ikada ispričanih, njeni memoari otkrivaju njen život, jednako iskren, zabavan i spektakularan kao i njeni najveći nastupi. Oduševljeni smo i počašćeni što objavljujemo ove memoare i znamo da će to biti značajan događaj pun radosti i kreativnosti koji će zaslepiti i oduševiti čitaoce i kritičare.

Barbra Strejsend šokirala svet izjavama o Majklu Džeskonu: Nije on kriv za zlostavljanje, takav mu je bio DNK. A krivi su i roditelji te dece…

Barbra Strejsend trebalo je da objavi memoare još 2017. godine, ali je naknadno odlučila da odloži objavljivanjee. Međutim, u intervjuu za BBC u avgustu 2021. godine otkrila je da je na memoarima dodatno radila tokom pandemije izazvane Covidom-19.

– Zapravo sam počela da pišem pre osam godina, i to pišući rukom. Ali nedavno sam shvatila da moram da se skoncentrišem na sam tekst, u čemu mi je pomogla godina karantina. Sada je skoro sve gotovo – rekla je.

Memoari Barbre Strejsend trebalo bi da budu objavljeni 7. novembra 2023. godine.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime