Prijavi svoj bend i dođi na Wind Rock Up – takmičenje autorskih bendova u Vršcu

0
319
Oglasi
Photo: Promo

Kao i prethodnih godina, Wind Rock Fest nastavlja sa tradicijom predstavljanja novih bendova, kroz takmičenje Wind Rock Up.

Wind Rock Up je takmičenje autorskih, neafirmisanih bendova, koje prvenstveno ima za cilj da mladim i novim bendovima pruži priliku da se predstave široj publici, a zatim da se kroz takmičenje dokažu i osvoje vredne nagrade.

Baš kao što treba da bude – na klincima rokenrol ostaje… Bend Majmunsko ostrvo pobednik Wind Rock Upa

Na prošlogodišnje, drugo izdanje takmičenja, prijavilo se 37 bendova, a šansu da se predstavi public i žiriju imalo je osam sastava.

Majmunsko ostrvo, Wind Rock Up 2022/ Photo: AleX

Treće izdanje Wind Rock Upa,u organizaciji festivala Wind Rock Fest biće održano u četvrtak, 20. jula 2023. godine na Vršačkom jezeru, gde će šest bendova imati priliku da se predstave publici, a pobednike će birati stručni žiri.

Kao i na prošlogodišnjem izdanju, na kom je nastupao bend “Ničim izazvan”, i ove godine vrhunac večeri biće nastup poznatog autorskog benda, koji je uspeo da radom i zalaganjem ostvari uspešnu karijeru.

– Ovim želimo da ohrabrimo mlade bendove, i pokažemo im kako se može uz pomoć truda i rada dostići do vrhunskih rezultata – poručili su organizatori.

Sample Text, Wind Rock Up 2022/ Photo: AleX

Prijavljivanje bendova počinje 10. februara 2023. godine, i trajaće do 10. marta 2023. godine.

Pravo na prijavu imaju svi mladi neafirmisani bendovi koji se bave autorskim radom, vrše se isključivo putem maila windrockup@gmail.com, a potrebno je poslati:
– Kratka biografija benda (u PDF ili Word format)
– Fotografiju benda
– Spot ili video benda (link pesme sa YouTubea)
– Link ka Facebook stranici benda
– Obevzno u biografiji benda ili mailu navesti kontakt osobu

Sve dodatne informacije možete da pronađete na Facebook stranici festivala. Prijave pristigle posle roka, neće biti razmatrane.

Posle kiše… rastu najluđe pečurke. Tako je bilo i poslednje večeri vršačkog Wind Rock Festa

Posle prijave bendova, uslediće glasanje, gde će publika imati priliku da izlasa 3 benda koji će da se takmiče, dok 3 benda dolaze na festival po izboru organizatora.

Finalni rezultati, kao i sve informacije oko takmičenja, biće objavljeni na Facebook stranici, a bendovi koji su prošli na takmičenje kontaktirani.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime