Berza vinila, kaseta i stripova, bazar antikviteta i market ovog vikenda u Fabrici SKCNS

0
93
Berza ploča/ Photo: pixabay.com
Oglasi

Berza vinila, kompakt diskova, kaseta, stripova i knjiga održaće se u subotu, 11. februara u Fabrici SKCNS, od 09:00 do 15:00 časova.

Na berzi će se naći stara izdanja, nova izdanja i rariteti, a ovoga puta u sklopu berze biće predstavljena grafička novela slikara i strip-autora Borisa Stanića “Ja pacov”.

Boris Stanić rođen je 1984. godine u Pančevu, završio je beogradski Fakultet likovnih umetnosti – Odsek slikarstvo. Učestvovao je i izlagao na brojnim radionicama i grupnim izložbama u zemlji i inostranstvu.

Stripove je objavljivao u časopisima i grupnim publikacijama. Jedan je od autora grafičkog romana “Miroslavljevo jevanđelje: apokrifna verzija”.

Objavio je grafički roman “Radosav: Jutarnja magla” koji je preveden na poljski jezik, zbirku stripova “Blatište”, strip “Radosav – hrastovo lišće”, kao i “Atentat”, grafički roman u kome prikazuje Sarajevski atentat i poslednje dane Gavrila Principa.

Pripada pančevačkoj andergraund sceni koja je uz imena poput Zografa, Maje Veselinović i drugih autora stekla zavidnu reputaciju u domenu “slobodnog stripa”.

Broj izlagača na berzi je ograničen, a učešće se naplaćuje 500 dinara po štandu. Oni koji žele da izlažu treba da se prijave na mejl berza.skcns@gmail.com

Berza vinila, vizual

Bazar antikviteta biće održan u nedelju, 12. februara od 10:00 do 15:00 časova, takođe u SKCNS Fabrika.

Posetioci će biti u prilici da se upoznaju s ponudom slika, satova, starih predmeta, monografija, knjiga, kao i ostalih predmeta i objekata koji su zaokupili pažnju kolekcionara i ljubitelja antikviteta.

Ulaz za posetioce je besplatan, a za izlagače se učešće naplaćuje 500 dinara po štandu. Oni koji žele da izlažu treba da se prijave na mejl jovangvero@yahoo.com.

Pored ovoga, u nedelju se u SKCNS Fabrici održava i Market nedeljom, od 16:00 do 22:00 časa. Na marketu će se naći izlagači grnčarije, ručnog rada, nakita, orgonita, prirodne kozmetike… Ulaz je besplatan.

Market i antikviteti, vizual
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime