Bvana i El Pre3idente gosti na velikom beogradskom koncertu grupe Sunshine u Domu omladine

0
138
Bane, Sunshine (Arsenal, 2022)/ Photo: AleX
Oglasi

Grupa Sunshine slavi “30 ‘dina na betonu”, a za početak slavljeničke turneje odabrali su Dom omladine Beograda gde će u utorak, 14. februara održati koncert povodom Dana zaljubljenih.

Njima će se na bini pridružiti i bendovi podrške – Bvana i džezeri iz lagune i El Pre3idente.

Priča o bendu Sunshine počinje devedesetih godina kada je pevač Bane Bojović, po rasformiranju svog prvog sastava Green Kool Posse okupio novu ekipu.

Ime benda nije nastalo slučajno. Naime, Bane je dve godine živeo u Denveru, u Americi, gde je postojala prodavnica ploča koja je prodavala “crnu, rep i hip hop muziku”, ponekad i zabranjenu, zbog čega je zatvorena, ali i stekla “respect” fanova. Upravo to je inspirisalo Baneta da bend nazove Sunshine. Jer, Sunshine = Respect”.

Koncertom u Domu omladine 14. Februara, bend obnavlja tradiciju proslave Dana zaljubljenih. Prvu svirku tim povodom održali su 1997. godine u SKC da bi već sledeće, 1998. trijumfovali u Hali sportova na Novom Beogradu.

U prodaji su ulaznice po ceni od 1500 dinara (na dan koncerta 1800).

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Ticket Visiona. Posebno dizajnirane karte mogu se kupiti u Metropolisu, Makedonska 21.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime