ST!LLNESS i Neke Face 10. marta u SKCNS Fabrika

0
329
Oglasi
Photo: Promo

Rep/rok/rege bend ST!LLNESS nastupiće u petak, 10. marta u SKCNS Fabrika i tom prilikom promovisati novi album “Kocka je okrugla”.  

Uz njih će iste večeri da nastupi i banatska ska/pank/rege atrakcija, bend Neke Face.

ST!LLNESS
ST!LLNESS/ Photo: Kristijan Smok

Posle deset godina diskografske pauze, ST!LLNESS je objavio četvrti studijski album “Kocka je okrugla”, koji sadrži 12 pesama, a fanovi su već imali priliku da čuju singlove “Botun“ i “I dalje“.

Ivan Jurić Yuri i na ovom albumu potpisuje većinu pesama, dok muziku i aranžmane zajednički potpisuje ceo bend.

Ekipu koja je radila na ovom albumu čine: Mario Validžić (bubnjevi), Krunoslav Kobeščak (perkusije), Marko Pinjuh (bas gitara), Ante Ljubičić (gitara i programiranje), Ognjen Zečević (klavijature, ritam gitare, programiranje, synth i sampleovi) i Ivan Jurić (tekst, vokali, programiranje, sampleovi i synth).

ST!LLNESS
ST!LLNESS/ Photo: Kristijan Smok

Kao gosti na albumu pojavljuju se zanimljiva imena kao što su Davor Vrdoljak (DJ Venom), šibenski rep bend Hram, Aleksandar Antić (TBF), Davor Barišić Dado i Sara Renar.

“Kocka je okrugla” snimljen je na proleće 2022. godine u ŠtaTeBoliK studiju. Muzičku produkciju albuma potpisuju Ognjen Zečević Egoless i Ivan Jurić Yuri, a dizajn covera i LP izdanja Marko Pinjuh.

Album su zajedno objavili bend ST!LLNESS i diskografska kuća Mudri Brk, a ovog proleća bi trebalo da bude objavljen i na vinilu.

Neke Face
Neke Face/ Photo: Aleksandar Katić

Neke Face su definitivno najšareniji bend iz Zrenjanina grada. Kako kažu, veseljaci, šalabajzeri, to su oni.

Pevaju o moru, devojkama koje imaju devojke, internetu, poslu i davanju otkaza, a dobar provod je nešto kao sinonim za njihov koncert.

Ulaznice za koncert bendova ST!LLNESS i Neke Face mogu da se kupe online na www.gigstix.com kao i na prodajnim mestima GigsTixa.

Early bird ulaznice koštaju 1.000, a redovna cena u pretprodaji biće 1.200 dinara.

Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara i moći će da se kupe na biletarnici Fabrike koja se otvara u 20:00 časova. Koncert će početi u 21:00 čas.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime