Guilty SKA Pleasure nedelja u Domu kulture NS

0
72
Samostalni referenti
Samostalni referenti/ Photo: Marko Đukić
Oglasi

Sjajan provod u Domu kulture NS ove nedelje počinje dobrim humorom koji vam donose “4 komičara” – Lena Ilić, Marija Žagar, Alen Marković i Aleksandar Milosavljević iz udruženja Standup.rs.

U sredu, 8. februara sa početkom u 20:00 časova očekuje vas još jedna humoristična sreda – dozvolite sebi da se smejete.

U petak, 10. februara očekuje vas nezaboravna SKA žurka uz Samostalne referenete koji će na koncertu u Domu kulture promovisati novi album pod nazivom “Nikad sam….Uvek sasvim sam”.

Album je objavljen pre desetak dana, pa se može reći da će novosadska publika biti među prvima koja će da čuje live izvođenje novih pesama.

Svirka referenata počinje u 20:00 časova, a za sjajan provod zagrejaće vas DJ Manja.

Samostalni referenti, visual

Guilty Pleasure žurke već su provereno dobra energija koju Novosađani sada već redovno “razmenjuju” u Domu kulture, pa vas provod koji je glavna tema nedeljom posle žurke, očekuje i ove subote, 11. februara sa početkom od 21:00 čas.

Nedelja 12. februar rezervisana je za još jedno veče posvećeno jazz muzici, a u serijalu nazvanom Babel Jazz ove nedelje nastupaju mađarski bend Perpetuum i NS Jam Session Band.

Ulaznice za sve programe Doma kulture NS možete da nabavite na svim prodajnim mestima GigsTixa, kao i online.

Guilty Pleasure, visual
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime