Ovo je iznenađujuća Grammy pesma godine… iza nje su ostali i hitovi Tejlor Svift, i Adel, i Harija Stajlsa, i Bijonse…

0
88
Boni Rait - Just Like That, cover
Oglasi

Boni Rait se iskreno šokirala kada je osvojila nagradu za pesmu godine na dodeli Grammy nagrada. Ali ne samo ona.

Dodela nagrada održana je u noći sa nedelje na ponedeljak, a Boni Rajt osvojila je jednu od glavnih nagrada. Njena pesma “Just Like That” proglašena je pesmom godine.

Dok su svi gledali u Bijonse i Adel, glavnu Grammy nagradu na kraju uzeo Hari Stajls…

Nagradu joj je uručila Džil Bajden, a Boni nije mogla da veruje da je ona pobedila u toj prestižnoj kategoriji.

– O moj bože. Tako sam iznenađena. Ne znam šta bih rekla. Ovo je jednostavno nestvaran trenutak – rekla je 73-godišnja Raitova. Zahvalila se Akademiji što cene umetnost pisanja pesama i što su joj odali počast.

– Ne pišem puno pesama, ali tako sam ponosna što cenite ovu – zaključila je. Pevačica je rekla da je “stvarno ponosna što je dobila priznanje” na ovogodišnjoj dodeli Grammy nagrada.

– Dobiti priznanje za pesmu godine je prilično važna stvar. To je velika stvar za mene i jako sam ponosna – objasnila je.

Iggy Pop o Grammy nagradi: Mrzim te ljude! Oni žele da budem eksponat u njihovom muzeju

Pesme koje su bile nominovane u toj kategoriji su “Abcdefu” koju peva Gejl, Lizina “About Damn Time”, “All Too Well” pevačice Tejlor Svift, pesma Herija Stajlsa “As it Was”, “Bad Habit” Stivija Lacija, Bijonsina “Break My Soul”, Adelina “Easy On Me”, “The Heart Part 5” Kendrika Lamara i “God Did” koju izvode Dj Khaled, Rik Ros, Lil Vejn, Džej Zi, Džon Ledžend i Fridayy.

Pesma godine jedna je od četiri glavne kategorije na Gremijima. U toj kategoriji se takmiče pesme koje su bile objavljene ili postale poznate unutar razdoblja od 1. oktobra 2021. do 30. septembra 2022. godine. Nagrada se dodeljuje i autorima pesme, ne samo izvođaču. 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime