Mik Flitvud otkrio kakve su šanse za okupljanje Fleetwood Maca

0
116
Mik Flitvud/ Photo: voutubee.com printscreen/ Mick Fleetwood And Friends - Albatross (Official Video)
Oglasi

Bubnjar Mik Flitvud rekao je da mu je posle nedavne smrti klavijaturistkinje Kristin Mekvi trenutno nezamislivo ponovno okupljanje sastava Fleetwood Mac.

– Zaista sada mislim da je povučena crta u pesku nakon gubitka Kris. Rekao bih da smo završili, mada sam to bio govorio i ranije. Trenutno je nekako nezamislivo – naveo je Flitvud.

Pogledajte poslednji nastup Kristin Mekvi sa Fleetwood Mac

Na crvenom tepihu dodele muzičkih nagrada Grammy Flitvud je ya Sundaz Times rekao da nastavlja sa nastupima “ali ne kao Fleetwood Mac”.

Bend osnovan u Velikoj Britaniji krajem šezdesetih godina na čelu sa gitaristom Piterom Grinom, potom su predvodili Flitvud i basista Džon Mekvi kroz izuzetno brojne promene ostatka postave.

Gitarista Lindzi Bakingem tuži Fleetwood Mac jer su ga izbacili iz benda pred svetsku turneju

Bend je sa Kristin Mekvi (1943-2022), pevačicom Stivi Niks i gitaristom Lindzijem Bakingemom postigao velike svetske uspehe sa nekoliko albuma, od kojih se posebno izdvaja višemilionski “Rumours” (1977).

Flitvud je pomenuo i da su drugi bivši i sadašnji članovi trenutno zauzeti svojim izvođačkim obavezama, pomenuvši Niks, Bakingema, kao i njegove zamene, nakon što je napustio bend pre par godina, gitariste Majka Kembela i Nila Fina.

– Svi oni idu i sviraju, tako da ću i ja uraditi isto, tako što ću naći ljude sa kojima da sviram – dodao je Flitvud.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime