Sin Davora Gobca ima tužnu priču… i zato je objavio pesmu – o svojoj mami

0
191
Vili Gobac/ydeenshot YouTube Donkey Hot - MAMA CARE DallasRecordsTV
Oglasi

“Imam tužnu priču. Živim u Zaprešiću. Nemam kola, nemam stan, i žicam mamu svaki dan”.

Tako počinje “Mama care” nova “rok dizalica” benda Donkey Hot za koju je tekst napisao Vili Gobac, sin Davora Gobca, a koju je posvetio majci, piše Index.hr.

“Mama Care, ti si meni kralj”, poručuje Vili u svojoj pesmi, koja mu je, kako kaže u jednom stihu “samo izletela” .

Album je sniman kod producenta Josipa Pilipića.

– Pile je odličan mladi producent, tako da ne iznenađuje što album zvuči moderno i sveže, barem što se mene tiče. Radi o dobrom starom rokenrolu… Možda ne baš dobrom, ali definitivno starom – poručio je Hrvoje Dizdar, bubnjar benda.

U spotu se, zanimljivo, stvarno pojavljuje Vilijeva mama

Vili & DeBili objavili debi album… Davor Gobac u zajedničkom bendu sa sinom Vilijem

U spotu se pojavljuje Vilijeva mama Deana Gobac, o kojoj pesma govori, kao i Skummy Pete, koji je odradio prvi ikad drifting u Hrvatskoj za potrebe snimanja muzičkog spota u zatvorenom prostoru.

Deana Gobac/ydeenshot YouTube Donkey Hot – MAMA CARE DallasRecordsTV

– Čim mi je Vili pustio pesmu znao sam da to treba da uradim! Uvek mi je bitno da u pesmi ili izvođaču osetim atmosferu i neke slike koje bih voleo i da zabeležim. Već na prvo slušanje bio sam siguran da je to to. Dogodilo se da smo se Vili i ja razmenjujući misli i ideje o spotu u potpunosti slagali skoro oko svega, što je vrlo retko i samim time dragoceno. Bio je gušt raditi s celim bendom, hvala im što su mi pružili apsolutnu slobodu i poverenje tokom celog procesa. To puno znači i olakšava put do željenog rezultata. Puno hvala Danijelu Peku što nam je dozvolio da snimamo u novom studiju filmskog rentala CineCro koji nam je poslužio kao savršena lokacija za ovaj spot – rekao je režiser Frane Pamić o spotu.

Donkey Hot je rock’n’roll bend koji postoji od 2014. godine, a članovi benda su Vili Gobac na vokalu, Mihovil Burek na gitari, iza bubnjeva se skriva Hrvoje Dizdar, na klavijaturi je Marijo Dujmić i na basu je Doris Mihaljević.

– Bend je u poslednjih devet godina postigao ništa, tako da se ne nadaju ničemu. Uspeh nam se još nije dogodio i za njega ćemo možda morati pričekati i par života – sa suzom u oku kažu članovi benda, piše Index. hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime