On je Bond, Džejms Bond, ali stvarno… Film “Neki drugi lik“ zatvara DOK #5

0
84
Neki drugi lik/ Photo: DOK promo
Oglasi

Ostvarenje “Neki drugi lik“ reditelja Metjua Bauera zatvoriće u nedelju, 5. februara u 20:00 časova u MTS dvorani peto izdanje međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #5.

“Neki drugi lik“ (The Other Fellow) odgovara na jedno pitanje: Da li je ikako moguće zvati se Džejms Bond? Film prati istraživanje identiteta kroz živote, ličnosti i avanture različite grupe muškaraca, pravih muškaraca širom sveta koji dele isto ime – Džejms Bond.

Neki drugi lik/ Photo: DOK promo

Metju Bauer autor filma je povodom premijere na festivalu izjavio:
– Veoma sam oduševljen što ćemo srpsku premijeru filma imati na zatvaranju DOK festivala. Zahvalan sam našem distributeru MCF MegaCom filmu što je pomogao da se ovo dogodi i što mi je omogućio da dođem da predstavim svoj film u jedan od mojih omiljeni delova sveta. Nažalost u filmu nema srpskih muškaraca po imenu Džejms Bond, ali ako neko ovo pročita i želi da dođe na premijeru, častiću ga martinijem.

Na zatvaranju festivala biće dodelje i nagrade najboljima. U okviru takmičarske selekcije biće dodeljena dva priznanja: nagrada publike i nagrada žirija publike koji je sastavljen od tri ljubitelja filma koji će glasati za najbolji debitantski film.

Peti festival dokumentarnog filma DOK #5 održava se od 2. do 5. februara u MTS dvorani.

Program festivala nalazi se na sajtu dokfest.rs, dok se ulaznice mogu nabaviti na blagajni MTS Dvorane i online putem sajta mtsdvorana.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime