Švajcarski dvojac Stevans objavio novi video singl “Evidemment”

0
79
Stevans/ Photo: Promo
Oglasi

Grupa Stevans pred tri zakazana koncerta u Srbiji predstavila je novu pesmu.

Ovaj interesantan naslov potiče od mašte današnjice i nostalgije za prošlim vremenima, zapravo o putovanju kroz vreme. Stevans su spot za pesmu “Evidemment” snimili u jednom srednjevekovnom dvorcu gde glavni lik putuje kroz vreme u automobilu iz filma “Povratak u budućnost“, čuvenom DeLoreanu.

Čak su i tablice usklađene: NE 261085 odgovara datumu pojavljivanja prvog dela filma – 26.10.1985.

Ipak, neće putovati kroz vreme da bi u februaru stigli i prvi put u Srbiju.

Stevans
Stevans/ Photo: Promo

Prvi koncert njihove mini turneje zakazan je za 9. februar u Punk Rock Cafeu u Smederevskoj Palanci, dan kasnije, 10. februara sviraće u zemunskom klubu Fest, a 11. februara nastupaju u Novom Sadu, u SKCNS Fabrika.

Stevans će prvi put nastupiti u Srbiji, ali ovo nije njihov prvi susret sa našom zemljom. Naime, frontmen benda, Ivan Franel i njegov brat rođeni su u Beogradu, a roditelji su im dali druga imena: Milenko i Stevan.

Bend je fuzija Evrope (Ivan Franel / Zeela) i Amerike (Jan Sekrest). Sa četiri objavljena albuma, ovaj  pop sastav uspeo je da ostavi traga na muzičkoj sceni, između ostalog svirajući pre bendova Coldplay, Deep Purple i Snow Patrol.

Al će da se đuska u subotu u Novome Sadu… Stevans i Gift 11. februara u Fabrici

Nastupali su širom sveta na nekim od najprestižnijih bina i festivala u Londonu, Njujorku, Parizu, Vijetnamu, Kini, Južnoj Americi, a u Švajcarskoj su bili deo Paleo festivala kao i Montreux Jazz Festivala.

Pesme su im inspirisane gruvom, soulom, elektro popom i modernom muzikom. Retko elektronska muzika zvuči toliko organski i živo, kao u njihovom slučaju…

Stevans/ Photo: Promo

– Sviraćemo vam odlične pesme koje su kombinacija modernog indi roka sa ozbiljnom dozom disko zvuka osamdesetih, a koje zajedno čine “keči“ synth-pop zvuk koji podiže atmosferu. Zaplesaćete sa nama – poručili su momci iz benda Stevans.

Na koncertu u Novom Sadu, Stevans će svirati zajedno za novosadskom grupom GIFT.

Ulaznice za koncerte biće dostupne na ulazu, pred svaki koncert.

Premijara spota za “Evidemment” je u nedelju, 5. februara.

Ulaznice za svirku u Punk Rock Cafeu koštaće 400 dinara, dok je cena ulaznica za nastupe u klubu Fest u Zemunu i u Fabrici 500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime