Premijera: “Ja nikada neću odustati od tebe” novi video singl Gorana Jovića

0
173
Goran Jović/ Photo: Brian Rašić
Oglasi

Pole video singlova “Bebo”, “Spas tražim u rokenrolu” i “Kafa s tobom”, koje su odlično prihvaćene od ljubitelja rokenrol muzike, u petak, 3. februara stiže i “San koji mi se ne priviđa”.

Novi singl, kao i prethodni, sa drugog je studijskog albuma Gorana Jovića. Na njemu se nalazi 12 pesama, objavljenih za izdavačku kuću Fidbox 7. oktobra 2022. godine u formatima LP ploče, kompakt diska i audio kasete, a izdanje je dostupno i na svim relevantnim digitalnim platformama.

Goran Jović/Photo: Brian Rašić

Muziku za “Ja nikada neću odustati od tebe” napisao je Nikola Zorić, tekst Goran Jović, a aranžman i muzička produkcija delo su Miroslava Milatovića Vicka. Video produkciju spota potpisuje Croatia Records.

Ekipu muzičara čine: Goran Jović (glavni vokal), Miroslav Milatović Vicko (bas gitara i bubnjevi), Vidoja Božinović Džindžer (gitara), Nikola Zorić (klavijature) i Jovan Jeftić (prateći vokal).

Uveren da će i ova pesma naći svoj put do svih emotivnih rokenrol duša, Jović najavljuje da će i za preostalih osam pesama sa ovog albuma biti snimljeni spotovi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime