Još 7 dana traje konkurs za 7. Bunt rok festival

0
116
Sanitarium i Branka Glavonjić/ Photo: RTS
Oglasi

Javni konkurs za sedmi Bunt rok festival – takmičenje novih, neafirmisanih bendova i autora, koje organizuju emisija Bunt i RTS otvoren je do 9. februara.

Šta je potrebno za prijavu?

Zainteresovani muzičari mogu i autori iz Srbije, treba da pošalju:
-pesmu (u trajanju do četiri minuta)
-tekst pesme, biografiju
-fotografiju benda

na imejl adresu: buntrokfestival@gmail.com ili na poštansku adresu RTS, Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom: Bunt rok festival 2023.

Sve informacije o Pravilniku i Uslovima konkursa, objavljene su na sajtu RTS.

Branka Glavonjić/Photo: RTS (Gordan Jović)

– Bunt rok festival je jedini televizijski festival takmičarskog karaktera, čiji je cilj afirmacija domaće pop i rok muzike, kao i formiranje nove srpske pop i rok scene. Tokom dosadašnjeg trajanja ovog svojevrsnog nacionalnog projekta, kroz proces je prošlo više od 1000 autora i bendova iz cele Srbije a njih 140 je dobilo priliku da nastupi na sceni i predstavi se najširem auditorijumu. Pozivamo autore, muzičare, bendove da pošalju svoje pesme na konkurs za 7. BRF i- neka muzika pobedi – izjavila je Branka Glavonjić, autorka emisije BUNT i Bunt rok festivala.

Pobednici će, po tradiciji, nakon multimedijske afirmacije na programima i platformama medijskog sistema RTS-a , osim titule pobednika festivala, dobiti i novčanu nagradu RTS ali i priliku da nastupe na najprestižnijim muzičkim festivalima u Srbiji i regionu.

– Sedmi Bunt rok festival biće održan u godini u kojoj emisija Bunt obeležava dve decenije trajanja i kontunuiteta, što čitavom timu projekta uliva dodatni entuzijazam i radost – kazala je Branka Glavonjić.

Podsećamo, pobednici 6. Bunt rok festivala bili su beogradski alt-metal sastav – Sanitarium.

Momčilo Bajagić Bajaga i Sanitarium/ Photo: RTS (Gordan Jović)
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime