Dokumentarac o susretu benda Repetitor i osuđenika u CZ-u

0
148
Repetitor (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX
Oglasi

Projekcija dokumentarnog filma “Suženi snovi – Repetitor u CZ-u” o koncertu beogradskog rok sastava na šetalištu Okružnog zatvora u Beogradu, održaće se u četvrtak, 9. februara u 20 časova u Kulturnom centru Grad.

“Sve što vidim je prvi put”… Repetitor objavio reizdanje debi albuma na vinilu

O susretu članova benda i osuđenika, o sinergiji koju je ovaj događaj proizveo, rokenrolu i značaju resocijalizacije za život osuđenika, govoriti rediteljka Lea Vahrušev, kamerman Milorad Milanković i članovi benda Repetitor. Razgovor će moderirati filmska producentkinja Milena Šmigić.

Suženi snovi – Repetitor u CZ-u, plakat

Film je prikazan na brojnim festivalima dokumentarnog Rock’n’Roll filma u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Makedoniji, Grčkoj, Italiji, Španiji, Turskoj, Holandiji, Baliju, Rumuniji, Engleskoj, Indiji, Crnoj Gori, Litvaniji, nagrađen je nagradom za najbolji film na festivalu DokuM fest u Zenici, a primio je specijalno priznanje na festivalu 4th Dimenssion IDFF na Baliju i Long Story Short u Bukureštu.

Frontmen Repetitora obrisao sporne statuse o Ukrajini: Žao mi je što su me pogrešno shvatili…

Autori filma su Igor Čoko i Lea Vahrušev. Kamermani su Milorad Milanković, Petar Marković i Filip Čudić. Autori muzike su članovi benda Repetitor – Boris Vlastelica, Ana Marija Cupin, Milena Milutinović, a dizajner zvuka Goran Crevar.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime