Stigao “Solid State”, drugi studijski album beogradskog elektro sastava Bella Technika

0
236
Bella Technika
Bella Technika, Beer Fest 2019/ Photo: AleX
Oglasi

Beogradski elektronski sastav Bella Technika objavio je drugi studijski album pod nazivom “Solid state”. Pored izdanja, bend je predstavio i istoimeni video singl. 

Nekadašnji članovi Darkvuda – Bojan Drobac Bambi i Miki Ristić, zajedno sa pevačicom Katarinom Jovanović, publici donose osam novih pesama za ples i muzički hedonizam.

Tri godine posle uspešnog debitantskog albuma “Section” Bella Technika nastavlja svoje istraživanje elektro popa, još jednom podržana prestižnom produkcijom.

Za miks albuma “Solid state”  je ponovo bio zadužen Set Mančester  radio sa – The Battles, The Body, Daughters, Javelin…), a mastering potpisuje berlinski inženjer Stefan Betke (Scape Mastering).

Ovo je drugo izdanje pod etiketom Bravo Boys izdavačke kuće Odličan Hrčak iz Beograda. Takođe, ovo izdanje biće objavljeno i u Hrvatskoj za izdavačku kuću PDV.

Album “Solid state” možete naći i na svim digitalnim platformama, a dostupan je publici i na vinilu u Antishop prodavnici u Beogradu u Cetinjskoj ulici kao i online na sajtu antishop.rs

Spot za  naslovnu numeru “Solid State” možete da pogledate u nastavku teksta…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime