Netflix planira da uvede novu vrstu pretplate…

0
137
Netflix platforma/Photo: Pixabay.com
Oglasi

Netflix je u poslednjem kvartalu prošle godine poslovao bolje nego što se očekivalo i povećao je broj pretplatnika širom sveta, pa ih sad ima blizu 231 miliona.

Ali, kako je konkurencija u Americi među streaming platformama velika tako stalno osmišljavaju nove ideje kako bi privukli još više pretplatnika odnosno kako oni postojeći ne bi otkazivali svoju pretplatu. Tako je Netflix nedavno predstavio novu vrstu pretplate nazvanu “Osnovna” koja će koštati sedam dolara ali koja će sadržati i reklame.

Najbizarnija Netflix serija… Svinje jedu ljude, svi psuju na srpskohrvatskom, a pominje se i Paraćin

Ta vrsta pretplate je predstavljena u novembru a čelnici Netflixa tvrde kako nema baš mnogo promena pretplata i prelazaka iz skuplje u jeftiniju ponudu. Zato su se sada odlučili na novu ponudu nazvanu “Premium”.

Netflix objavio listu najgledanijih serija svih vremena…

Ona će koštati 19,99 dolara, a za taj novac će pretplatnici će moći da gledaju filmove i tv serije na šest umesto na dosadašnja četiri prijemnika. Osim toga, korisnici Premium pretplate time će imati priliku da gledaju program uz tzv. Spatial Audio.

Nešto sasvim drugačije… Netflix kreće sa serijom čije epizode mogu da se gledaju – bilo kojim redom

Spatial Audio je novitet koji je pre tri godine predstavio Apple, reč je o tome da uz Spatial Audio dobijate zvuk kao onaj u bioskopima. Dok gledate film, imate osećaj da zvuk dolazi iz izvora ispred vas, iza vas i bočno. U ovom trenutku Netflix nudi 700 filmova i tv serija sa takvim zvukom, u šta spadaju serije “Stranger Things” i “The Watcher” kao i film “Nož u leđa: Glass Onion”. Očekuje se da će svaki novi film i tv serija biti ponuđena Premium pretplatnicima sa tim zvukom.

Najpopularnija pretplata Netflixa u Americi je ona pod nazivom “Standard” koja košta 15,49 dolara pri čemu se može koristiti na četiri prijemnika.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime