Ćerka Bono Voksa neće tatine pevačke savete…

0
111
Iv Hjuson Bad Sisters TV Show, screenshot
Oglasi

Filmska muzička komedija “Flora and Son” premijeru je imala ovih dana na Sundance film festivalu, gde se predstavila i filmska ekipa na čelu s Iv Hjuson, ćerkom pevača Bona iz grupe U2.

Iv, kojoj je puno ime  Memfis Iv Sani Dej Ajris Hjuson ovo je prva glavna uloga, iako je do sada već glumila u niz filmova kao što su “This must be the place”, “The Knick” Stivena Soderberga, “Blood Ties”, “Bridge of Spies”, “Robin Hood” i u vrlo hvaljenoj seriji “Bad Sisters”.

Šejn Mekgouan priznao: Mahao sam svojim ponosom vozovima koji prolaze, u nadi da će putnici misliti da sam Bono Voks

U filmu “Flora and Son”, koji je režirao Džon Kerni, ujedno i scenarista filma, Iv glumi samohranu majku u Dablinu koja putem muzike pokušava da se poveže sa svojim problematičnim sinom, tinejdžerom Maksom, koga glumi Orén Kinlan. Pritom, Flori u nastojanju da se približi sinu kroz muziku i pevanje pomaže online učitelj gitare Džef iz Los Anđelesa, koji istovremeno pokušava da joj podigne samopouzdanje, a njega glumi Džozef Gordon-Levit.

Uticaj tate Bona bio je za očekivati, s obzirom na njegov status i popularnost, ali Iv Hjuson ispričala je da je odbila tatin savet vezan za pevanje.

– Jako sam puno toga naučila od njega vezano za život i sam boravak na pozornici. Svejedno nisam htela da ga molim da mi pomogne oko ove uloge. U jednom trenutku se ponudio, ali sam ga odbila i rekla mu ‘Ne, hvala’. On je jako dobar pevač ali sam mu svejedno rekla: ‘Ne, ne, ne’. Odrastala sam uz muziku, pa mi je to bilo nekako prirodno. Biti na pozornici i biti poznata. Poslala sam tati poruku dok smo snimali film u kojoj sam napisala: ‘Shvatam zašto ti se ovo sviđa, ovo je jako zabavno’.

Bono i The Edge održali 40-minutni koncert na stanici kijevskog metroa pred stotinak ljudi…

U intervjuu za Varitey Iv Hjuson je ispričala da je, uprkos početnom strahu zbog uloge, na kraju bila jako ponosna:

– To je verovatno bio moj najveći strah koji sam ikada imala, a na kraju je postalo nešto na šta sam stvarno ponosna.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime