Ozi objavio saopštenje: Ovo je najteža stvar koju sam ikada morao da podelim s vama…

0
133
Ozi Ozborn Patient Number 9/screenshot
Oglasi

Legendarni Ozi Ozborn na svojim društvenim mrežema podelio je objavu u kojoj je fanovima saopštio da je s njegovim trnejama – gotovo.

Emotivnu objavu “Princa tame” prenosimo u celosti:

“Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao da podelim sa svojim vernim fanovima. Kao što svi možda znate, pre četiri godine, u ovom mesecu, imao sam veliku nesreću, u kojoj sam povredio kičmu.

Zdravstveno stanje Ozija Ozborna sve lošije… nove fotografije zabrinule fanove, ali – on veruje da će se vratiti na binu

Moja jedna i jedina želja svo ovo vreme bila je da se vratim na scenu. Moj glas je u redu. Međutim, posle tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, beskrajnih sesija fizikalne terapije i nedavno revolucionarnog kibernetičkog (HAL) tretmana, moje telo je još uvek fizički slabo.

This is probably one of the hardest things I’ve ever had to share with my loyal fans. As you may all know, four years…

Posted by Ozzy Osbourne on Tuesday, January 31, 2023

Iskreno, zahvalan sam za način na koji ste svi strpljivo čuvali svoje ulaznice za sve ovo vreme, ali sa čistom savesti, sada sam shvatio da nisam fizički sposoban da odem na najavljenu turneju po Evropi/UK, sada znam da ne mogu da se nosim sa potrebnim putovanjem. Verujte mi kada kažem da me pomisao da razočaram svoje fanove zaista sjebava, više nego što ćete ikada znati.

Ozi Ozborn: Neću da me u biografskom filmu glumi Džoni Dep

Nikada ne bih pomislio da će se moji dani na turnejama završiti ovako. Moj tim trenutno smišlja ideje gde ću moći da nastupam bez potrebe da putujem od grada do grada i od zemlje do zemlje.

Želim da se zahvalim svojoj porodici… mom bendu… mojoj ekipi… mojim dugogodišnjim prijateljima, Judas Priest, i naravno, mojim fanovima na beskrajnoj posvećenosti, lojalnosti i podršci, i što su mi dali život kakav nikada nisam sanjao da ću imati.

Kako se Ozi Ozborn skinuo sa esida… Ukapirao da je preterao kad je sat vremena razgovarao sa konjem

Sve vas volim…
Povraćaj ulaznica je dostupan na mestu kupovine”

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime