Lipov Loud i Nije za nju 3. februara u klubu Sala Mala u beogradskom Jugošpedu

0
260
Oglasi
Photo: Promo

U petak, 3. februara u beogradskom klubu Sala Mala u Jugošpedu nastupiće bendovi Lipov Loud i Nije za nju.

Lipov Loud
Lipov Loud/ Photo: Promo (Long Play)

Beogradski bend Lipov Loud osnovan je 2018. godine u beogradskoj mesnoj zajednici Lipov lad i čine ga Branislav Glumac (gitara, vokal), Đorđe Đolović (ritam gitara), Rade Šević (bas, vokal) i Goran Kostić (bubnjevi).

Bend je sa autorskim materijalom nastupao širom Srbije na brojnim festivalima i koncertima i nedavno je objavio za izdavačku kuću Long Play svoj prvi EP pod nazivom “Ne pristajem”.

“Ne pristajem”… Lipov Loud objavio prvi EP

Njihovu muziku karakteriše zvuk garažnog roka, miris asfalta i snažni, emotivni tekstovi.

Nije za nju/ Photo: Promo

Drugi bend koji će da nastupi u klubu Sala Mala je VIS Nije za nju. Grupu su osnovali veterani koji su svirali krajem osamdesetih i početkom devedestih, a onda spletom različitih okolnosti nastavili svoj rad 2017. godine kroz oživljavanje starih kao i stvaranje novih pesama.

Muzika pripada pop/rock žanru koji prožima prepoznatljiva nota 80’tih, uz naglašenu rif gitaru, oštru ritam sekciju i pesme različitog karaktera.

Članovi benda su Branimir Knežević Brana – glavni vokal, Slobodan Bogdanović Toza (bas), Janićijević Dušan Duca (gitara), Aleksandar Šošević Šole (klavijature), Aleksandar Jović (klavijature 2), Goran Ljuboja (bubnjevi) i Jovana Kovačević (beck vocal).

Bendovi obećavaju dobru svirku i zabavu za sve koji dođu u petak 3. februara u Salu Malu beogradskog Jugošpeda. Cena ulaznice je 300 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime