Kako je Alen Kaming “srušio” internet… samo jednom rečenicom

0
157
Alen Kamings, Instinct, promo printscreem
Oglasi

Nisam očekivao da će moje vraćanje kraljevskog odlikovanja izazvati takvu pažnju, izjavio je škotski glumac Alan Kaming.

Svi mediji širom sveta preneli su pre neki dan da je škotski glumac Alan Kaming odlučio da se dobrovoljno odrekne priznanja Komandant reda britanske imperije OBE kojim ga je odlikovala britanska monarhija 2009. godine.

Holivudska zvezda Bojana Novaković pomogla demonstrantima u Londonu da lociraju zgradu Rio Tinta

Glumac se odlučio na takav potez zbog, kako je objasnio, toga što se vremenom, naročito nakon smrti Elizabete Druge, pokazalo da je “britanska monarhija otrovna, i da je profitirala na smrti starosedelaca u kolonijama širom sveta”.

– Konačno su mi se otvorile oči – saopštio je Kaming na svoj 58. rođendan, dodavši da je “uradio dobro za sebe”.

I s obzirom na pažnju koji je izazvao ovaj njegov potez, glumac je izjavio za “Hollywood Reporter” da nikako nije očekivao takvu pažnju, odnosno da će to biti maltene vest broj jedan svuda:

– Ne mogu da verujem kakav je uticaj u svetu imalo moje saopštenje. Malo sam srušio internet! Pretpostavio sam da će mnogi preneti tu vest, ali ne da će pokloniti toliku pažnju. Totalno ludilo. Pa, u Škotskoj sam bio na naslovnim stranama svih novina…

Niki Vajer iz Manic Street Preachersa ljut na kolege: Radije bih je***o iskopao sopstvene oči olovkom nego da uzmem orden od Kraljice

Alan Kaming je 2009. u okviru tradicionalne dodele kraljevskih priznanja dobio u Bakingemskoj palati, iz ruke princeze En, odlikovanje i titulu OBE za doprinos umetnosti, ali i borbi za prava LGBT populacije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime