Ehrmantraut dobio svojih “5 minuta” u Alternativnom centru Šapat

0
228
Ehrmantraut
Ehrmantraut/ Photo: Promo (AC Šapat)
Oglasi

Niški desert rock sastav Ehrmantraut bio je gost novosadskog Alternativnog centra Šapat gde su predstavili svoj rad.

Nesvakidašnje, duge pesme, upečatljivii rifovi i upornost su samo neke od karakteristika ovog benda.

– Ekipa Šapata nam je priredila nezaboravno iskustvo tokom naše posete i, iskreno, izuzetno dobro smo se proveli! Hvala puno svim članovima tima na prijatnom iskustvu tokom snimanja. Puno podrške im želimo u toku daljeg rada i puna preporuka bendovima iz regiona da idu u Šapat – poručio je Dimitrije Kostić, frontmen i vokal benda.

Ehrmantraut
Ehrmantraut/ Photo: Promo (AC Šapat)

Ehrmantraut je ovu priliku iskoristio i da široj javnosti predstavi čak četiri pesme koje još uvek nemaju u snimljenoj formi, ali su ih ranije izvodili na nastupima.

– Nastavljamo da pružamo šansu neafirmisanim bendovima kakav je Ehrmantraut pa su i oni dobili svojih 5 minuta u našem studiju. Ono na šta bi trebalo skrenuti pažnju takvim bendovima je da, u današnje vreme, samo muzika više nije dovoljna za uspeh i rast benda. Moramo biti svesni svog okruženja, učiti od velikih i uspešnih bendova, raditi i usavršavati se na polju samopromocije. Sve češće nailazimo na sastave koji su puni samopouzdanja i energije koja će neminovno oslabiti vremenom ako se ne bude kanalisala u pravom smeru – poručili su iz Šapata.

Ceo nastup benda, intervju, “Tvoj zvuk” i “Tvoj stih” možete da pogledate na YouTube kanalu AC Šapat, a deo u nastavku teksta…

Ono na šta iz Šapata skreću pažnju je i njihov Patreon nalog koji nudi različite povoljnosti za sve one koji bi da podrže njihov rad.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime