Måneskin o saradnji i druženju sa Stonesima: Kit Ričards nije imao pojma ko smo…

0
201
Måneskin/Photo credit: Tommaso Ottomano
Oglasi

Planetarno poznati italijanski rokeri po drugi put su gostovali u popularnoj američkoj emisiji “The Tonight Show”, svirajući novi singl “Gossip” sa Rage Against The Machine gitaristom Tomom Morelom.

Tom prilikom su Džimiju Felonu otkrili kako su se provodili u Las Vegasu sa Stonesima 2021. godine. Naime, Måneskin je dobio direktan poziv od Džegera da nastupe kao specijalan gost na The Rolling Stones koncertu na Allegiant stadionu u Las Vegasu 6. novembra te godine.

Venčali se članovi grupe Måneskin kako bi proslavili izlazak novog albuma “RUSH!”

Basistkinja Viktorija De Anđelis uzbuđeno je priznala:

– Bio je to naš prvi stadionski koncert, pa je bilo baš ludo! I nezaboravno, jer smo dobili šansu da upoznamo Mika Džegera koji je bio veoma ljubazan i znao dosta o nama i našoj muzici. Za razliku od njega, Kit Ričards nam je rekao: “Nemam pojma ko ste, dođavola, vi, ali rekli su mi da ste dobri, pa… Barem svirate prave instrumente, tako da slobodno nastavite sa svirkom”. I onda je samo nestao – kroz smeh se prisetila Viktorija.

Måneskin su, posle nastupa sa Stonesima, objavili fotku sa Džegerom na Instagramu, uz tekst: “Kakva sjajna noć! Hvala The Rolling Stones na najlepšoj uspomeni za sva vremena!”

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime